Detailed

Contact the agent to plan a viewing, before somebody else does!

For rent: Monseigneur Zwijsenplein, 5331 BE Kerkdriel

Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Plot size 90 m²
Liveable area 90 m²
€1,000 /mo

General

De appartementen liggen in het hart van centrum Kerkdriel. Kerkdriel is een dorp, gelegen aan de Maas. Het dorp telt 7300 inwoners (per 1 januari 2014). Het behoort tot de Gelderse gemeente Maasdriel en is tevens de hoofdplaats van de ge-meente.e eerste vermelding van het dorp stamt uit 815/816 ('Driela'). De naam bestaat uit twee woor-den 'drie' en 'lo'. Het 1e deel verwijst naar de drie woonkern... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Construction period 2015
Status Available

Features

Offer
Reference number 04061
Price €1,000 per month (incl. service costs, indexed)
Deposit €1,000
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 1st floor
Construction period 2015
Surfaces and content
Plot size 90 m²
Effective area 90 m²
Content 260 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location City centre
Near shopping center

Definition

De appartementen liggen in het hart van centrum Kerkdriel. Kerkdriel is een dorp, gelegen aan de Maas. Het dorp telt 7300 inwoners (per 1 januari 2014). Het behoort tot de Gelderse gemeente Maasdriel en is tevens de hoofdplaats van de ge-meente.e eerste vermelding van het dorp stamt uit 815/816 ('Driela'). De naam bestaat uit twee woor-den 'drie' en 'lo'. Het 1e deel verwijst naar de drie woonkernen (Kerkdriel, Velddriel en Hoenzadriel) of een driesprong en het tweede deel van de naam naar een loofbos en een oeverwal.

Het hart van Kerkdriel wordt gevormd door het Mgr. Zwijsenplein, vernoemd naar voormalig aartsbis-schop Joannes Zwijsen die uit Kerkdriel afkomstig was. Vroeger heette dit plein D'n Delkant. Hier is de wekelijkse markt en een uitgaanscentrum. In juli is er een plaatselijke kermis en een jaarmarkt. Aan dit plein is ook het voormalig gemeentehuis (1888) te vinden, ontworpen door architect Derk Semmelink. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de nabijheid te vinden.

alles is volledig nieuw!

Photos

Recently viewed