Detailed

Contact the agent to plan a viewing, before somebody else does!

For sale: alle ruimte om te wonen en te werken. Liefts 1.400 m³ inhoud op een kavel van ruim 1.000 m² tussen het centrum van Nijverdal en de Holterberg

Ericaweg 26, 7441 BN Nijverdal
€529,000
Type of residence House, villa, detached house
Liveable area 285 m²
Plot size 1,011 m²

Definition

Alle ruimte om te wonen en te werken

Uniek onder architectuur gebouwd woon-werk pand;
Maar liefst 1.400 m³ inhoud op een kavel van ruim 1.000 m²;
Gelegen in de kindvriendelijke wijk Noetsele;
500 meter van het centrum van Nijverdal;
dichtbij de Sallandse Heuvelrug.

Ground floor

Vanuit de entree van de woning is er een doorgang naar de zijvleugel en een brede trap naar het woongedeelt dat 60 cm boven peil gesitueerd is. De leefruimte bestaat uit twee gedeelten en een lichte open keuken met een fraai kookeiland. Alle mogelijkheden dus voor gescheiden activiteiten terwijl er toch sprake is van één grote ruimte. Schuifpuien naar verschillende terrassen, de schitterende Noorse natuurstenen vloer en een strakke openhaardpartij zorgen voor een fraaie, zeer ruimtelijke en toch sfeervolle atmosfeer.

De separate zijvleugel met zijn eigen voordeur heeft een grote entree / hal, een "zaaltje" van ruim 30 m², 2 kamers van circa 15 m² en een eigen toilet. Deze ruimte is te gebruiken als kantoor-/ praktijkruimte en biedt tal van mogelijkheden om te verbouwen naar een inpandige tweede woning of als inpandig recreatiewoning (bed & breakfast).

First floor

Op de verdieping vindt u naast een riante overloop 5 royale slaapkamers, elk met een eigen wastafel. Iedere kamer heeft wel zijn extra: een vaste kastenwand, een riante inloopkast, toegang tot het dakterras of het balkon, extra hoogte met een ruime slaapzolder. De badkamer is ruim en voorzien van een grote douche, royaal ligbad en een hangend toilet. Een warmteterugwin-installatie (WTW) met koelvoorziening zorgt voor een aangenaam en fris binnenklimaat, twaalf maanden per jaar.

Balcony

Aan de achterzijde op het zuiden gericht een riant volledig privacy gesitueerd dakterras van ruim 25 m². Aan de voorzijde een klein balkon van circa 6 m².

Garden

Een riante en besloten tuin van ruim 1.000 m² met 3 terrassen, altijd een zon of schaduwplek te vinden. Aan de zijkant bevindt zich een derde garage waar tevens de tuinspullen opgeslagen kunnen worden.

Details

Het gehele pand is onderkelderd: een dubbele garage met elektrisch te openen geïsoleerde deur, hobby kamer van 25 m², washok, berging met eigen deur en een ruime CV ruimte met 2 CV's.

Het pand is achtereenvolgens bewoond en gebruikt door een huisarts, een fysiotherapeut, maar bied ook tal van mogelijkheden voor andere beroepen aan huis.
Uitermate geschikt voor voor samengestelde gezinnen of inwonende familieleden.

Het geheel is uitstekend onderhouden en voorzien van alle mogelijke luxe en extra's. Het is van binnen gemoderniseerd naar de huidige woonwensen en het gehele pand is aan de buitenkant recent geschilderd (2016).

Features

Offer
Reference number 00092
Asking price €529,000
Acceptance By consultation
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Other type possible Yes
Construction period 1976
Roof materials Bitumen
Surfaces and content
Plot size 1,011 m²
Effective area 285 m²
Content 1,370 m³
Surface area other inner rooms 85 m²
Surface area external storage rooms 22 m²
Surface area external, linked storage rooms 34 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 10 of which (5 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate C
Facilities
Number of parking spaces 5
Number of covered parking spaces 3
Heating Central heating
Heating source Gas
Has fibre Optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes

Floor plans

Map

Recently viewed