Detailed

Contact the agent to plan a viewing, before somebody else does!

For rent: Appartementen midden in het landelijk gebied van Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Oppervlakte circa 55 m²

De Nieuwenhof D, 7383 EZ Voorst Gem Voorst
€850 /mo
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 55 m²
Plot size 55 m²

Definition

Bent u op zoek naar een prettige, comfortabeleen gezellige woonomgeving met extra voorzieningen, maar ook met de vrijheid van zelfstandig wonen, dan is de nieuwe Nieuwenhof iets voor u. Prachtig gelegen in het groene hart van de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Wonen in De Nieuwenhof met zijn 5 hectare grote tuin betekend extra service, maar extra sfeer, gezelligheid en comfort. Veilig wonen in een nieuw gebouw, in 2014 zijn de eerste bewoners in dit stijlvolle kleinschalige complex met 22 appartementen komen wonen.

Er zijn 4 type appartementen, variërend van 55 m² tot 70 m². Allen met een ruime woonkamer, 1 slaapkamer, een ruime badkamer, een ruim balkon een een bescheiden keuken. U kunt hier zelf koken, u kunt u echter ook culinair laten verwennen in het restaurant op de begane grond. Geen zin om te poetsen of lukt het niet meer, het appartement kan voor u schoongemaakt worden. De s'ochtends aanwezige gastvrouw kan dat allemaal voor u regelen. Op afspraak of tijdens het koffie uurtjes in het restaurant.

Komt er familie of komen er vrienden, in het complex zijn 2 hotelkamers waar ze heerlijk met behoud van ieders privacy kunnen overnachten. Wilt u uitgebreid een verhaardag vieren, het restaurant en de kok staan tot uw beschikking.

De huurprijzen variëren tussn de € 650,- en € 900,- per maand, afhankelijk van het type appartement. De servicekosten bedragen € 295,- per maand. Daarnaast zijn er nog diverse gemaksdiensten zoals een was- en srijkservice, boodschappen service, schoonmaak van het appartement, een kapster in het souterain. De gastvrouw kan u daarbij van dienst zijn om alles geregeld te krijgen. Ook voor zaken als kaartjes voor 1 van de 3 schouwburgen op 2o minuten rijden.

Laat u verrassen: op slechts een uurtjes rijden van de randstad wonen in het groen nabij 3 sfeervolle steden, prachtige bossen, de meanderende IJssel en de gelderse gezelligheid.

Zie de website www.denieuwenhofvoorst.nl voor een uitgebreide presentatie.

Garden

De Nieuwenhof ligt in een prachtig aangelegde tuin van 5 hectara. Aan de voorkant staat 1 van de oudste een kastanjebomen van Nederland. Beschutte plekjes, zonnige plekjes, en natuurlijke vijver, weilanden met verschillende bloemen, het is er allemaal. Het onderhoud wordt gedaan, het is alleen maar genieten.

Features

Offer
Reference number 00085
Price €850 per month
Deposit €1
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Obtainable from 21 May 2016
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Other type possible Yes
Floor 2nd floor
Construction period 2014
Surfaces and content
Plot size 55 m²
Effective area 55 m²
Content 143 m³
Surface area other inner rooms 143 m²
Mapping
Number of floors 4
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Energy consumption
Energy certificate A+
Facilities
Number of parking spaces 50
Heating Central heating
Heating source Gas
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has ventilation Yes

Floor plans

Map

Recently viewed