Verhuur uw woonruimte te Eindhoven

Bent u bent naar een makelaar die u woning voor bepaalde of onbepaalde tijd kan verhuren? Dan bent u bij HouseHunting Eindhoven aan het juiste adres.


HouseHunting Eindhoven is gespecialiseerd in tijdelijke en permanente verhuur van woonruimten. Wij bemiddelen in zowel zelfstandige danwel onzelfstandige huurwoningen variërend in iedere prijsklassen. HouseHunting Eindhoven verhuurd de woningen en appartementen voornamelijk aan expats van de hightec campus in Eindhoven. Particuliere huurders worden volledig gescreend op BRK toetsing, credit en ID check, zodat u zorgeloos uw woning zult verhuren. Wij kunnen u derhalve een huur garantie aanbieden waarmee u gegarandeerd elke maand de huur op uw rekening krijgt. Het leegstands risico heeft u deer mee afgedekt en is voor ons. 

Wanneer u overweegt uw woning te verhuren kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken. U kunt uw woning ook direct kosteloos in ons bestand laten opnemen en aanbieden. Verder kunnen wij uw woning ook aanbieden op diverse goed bezochte huizensites op internet (o.a. www.jaap.nl en www.pararius.nl). 

Ook voor woningbeheer en actief vastgoed management bent u bij Househunting Eindhoven aan het juiste adres. Als het gaat om zowel financieel, commercieel, als technisch beheer van onroerend goed.


Voordelen verhuren via HouseHunting
• Verhuur op basis van no –cure-no-pay
• Huur garantie
• Ruime ervaring met tijdelijke verhuur
• duidelijke huurovereenkomsten op maat
• Beheer van de woning


Contact
Heeft u nog vragen over de eventuele verhuur van uw woning? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met HouseHunting Eindhoven op werkdagen tussen 09:00 uur en 18:00 uur via 040-2910335 of kom langs op Tongelresestraat 142 te Eindhoven.

Mark Boudewijns
Roy Boudewijns
Tongelresestraat 142
5613 DP Eindhoven
T: 040-2910335
M: 06-26752526
E: eindhoven@househunting.nl
W: http://www.househuntingeindhoven.nl/