Abel Tasmanstraat

3531GW, Utrecht

Te huur
Topper

€ 2.750,- /mnd (incl)

Beschrijving

De Churchill Loft: een werkelijk unieke woonruimte op loopafstand van het centrum van Utrecht.
De van alle moderne gemakken voorziene loft met tuin heeft een verfijnde stijl en is ingericht door ontwerper Petra Postmus.

De woonkamer met openhaard en bibliotheek, de sfeervolle eethoek grenzend aan de stadstuin, de luxe badkamer en het king size bed maken deze woonruimte een waar genot om naast uw drukke leven geheel tot rust te komen.

Huurprijs: €2.750,00 INCLUSIEF G/W/E en internet
Staat: Volledig gemeubileerd
Beschikbaar per: Direct
Huurperiode: In overleg - long term en short stay mogelijk! Bij kortere huurperiodes is er sprake van een toeslag

De Churchill Loft:
Dit monumentale – en industrieel erfgoed - loft bevindt zich op de begane grond in een voormalige sigarenfabriek.

In de Churchill Loft waan je je in de huiskamer van Winston Churchill, met open haard, schrijftafel en bibliotheek en daarnaast de hedendaagse gemakken in een ruime woonomgeving: een sfeervolle slaapkamer met king-size bed, een fraai geëquipeerde keuken en een badkamer met inloopdouche en authentieke wastafel. De ruime tuin met origineel Franse hardstenen tafel geeft direct een koloniaal welbevinden. Deze loft is een van de top signature designs van ontwerper Petra Postmus, met Franse en Engelse stijlelementen subliem vermengd, waardoor een buitengewoon intiem en eclectisch gevoel ontstaat.

Historie De Sigarenfabriek:
Dit in 1903 gebouwde pand is een van de weinige nog resterende voorbeelden van de ooit bloeiende sigarenindustrie in Utrecht. De Sigarenfabriek bestaat uit de voormalige directeurswoning en de fabriek zelf en is ontworpen in de karakteristieke overgangsstijl van architect M.E. Kuiler (1859 – 1937). Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van zowel de oude neostijlen als de ‘nieuwere’ Jugendstil.

Locatie:
De Churchill Loft ligt in de meest populaire wijk Lombok in Utrecht, op loopafstand van het oude Utrechtse centrum (Centraal Station) en tevens het nieuwe stadscentrum van Leidsche Rijn, de unieke nieuwbouwlocatie ten westen van Utrecht. Maar ook op 30 minuten van Amsterdam.
Dus oud en nieuw binnen handbereik, terwijl parken, watergebieden en uitvalswegen (A2 en A12) direct om de hoek liggen. Met een culinair en cultureel inspirerende omgeving – zoals de Kanaalstraat, houtzaagmolen De Ster en stadsklooster Antoniuskerk – is in alles voorzien om de Churchill Loft tot the place te be te laten zijn: volop genieten en wonen!

Zoekt u een perfect afgewerkte woning met karakter nabij het centrum van Utrecht en de uitvalswegen? Ook beschikbaar voor short stay!
Neem graag contact met ons op. Voor het plannen van een bezichtiging of vragen over deze woning kunt u contact opnemen met HouseHunting Utrecht via telefoonnummer 030 721 0909.

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Voorbehoud gunning eigenaar/verhuurder.

Woning Details

Oppervlakte80m2
Kamers2
Slaapkamers1

Extra's

  • Verwarming: CV-ketel
  • Interieur: Gemeubileerd
  • Borg: € 5.500,00

Locatie

Video

Vergelijkbare Woningen

Card image cap

Househunting Utrecht


  • 030-7210909
  • utrecht@househunting.nl

Contact met House Hunting


Nieuwste woningen