Van Goorstraat

5014MG, Tilburg

Te huur
Verhuurd

€ 695,- /jr (excl)

Beschrijving

Het betreft hier een moderne gemeubileerde bovenwoning gelegen op de 1e én 2e verdieping van een gesplitst woonhuis. De totale woonoppervlakte van deze woning bedraagt circa 60m² en is in 2006 geheel gerenoveerd. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer, open keuken, separate toiltetruimte en dakterras van ca. 29m². Via de vaste trap komt u op de tweede verdieping met slaapkamer en doucheruimte. Er is ook nog een gezamenlijke berging op de begane grond. De woning heeft een gezamenlijke c.v.-combiketel uit 2006 met ieder een zelfstandige meter.

Locatie:
De Van Goorstraat is gelegen in een rustige woonomgeving met veelal vooroorlogse woningen, binnen de Ringbaan van Tilburg. Via de Ringbaan zijn de omliggende gemeentes en rijkswegen eenvoudig te bereiken. Het centrum van Tilburg, de winkellocatie aan de Besterdring en school-, sport- en winkelvoorzieningen in de Hoefstraat zijn ook snel en eenvoudig te bereiken. Binnen de directe omgeving zijn de afgelopen jaren vele nieuwbouwprojecten gerealiseerd.

Bijzonderheden woning:
-10 minuten fietsen van het stadscentrum en Tilburg CS
-5 minuten fietsen naar de supermarkt
-1e verdieping voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
-2e verdieping grotendeels voorzien van veluxramen met dubbele beglazing, met uitzondering van het dakkapel aan de voorzijde van de slaapkamer
-Keuken bestaat uit; 4-pits gasfornuis, vaatwasser (2015 geplaatst), losse koel-vriescombinatie en 10 liter boiler (eigendom)
-CV-ketel dateert uit 2006
- Huurprijs is als volgt opgebouwd:
- kale huur € 695,-;
- kosten meubilering en stoffering € 100,-
- per maand wordt een vast bedrag van € 125,- Gas/Water/Electra
- Internet / Tv € 70
- De totale huurprijs bedraagt € 990,-

Woning Details

Beschikbaar per01-01-2019
Oppervlakte60m2

Extra's

  • Interieur: Gemeubileerd
  • Locatie: In woonwijk

Locatie

Video

Vergelijkbare Woningen

Card image cap

Househunting Tilburg


  • 0133030341
  • tilburg@househunting.nl

Contact met House Hunting


Nieuwste woningen