Verlaatsweg

1643LX, Spierdijk

Te koop
Te koop

€ 345.000,- k.k.

Beschrijving

Te koop:

Dit is een object voor de hobbyboer, schilder, kunstenaar, muzikant of recreatief ondernemer.
Mogelijkheden voor vernieuwbouw en ook totale nieuwbouw.

De schuren bieden ruimte voor atelier, paardenboxen, muziek studio, bed and Breakfast, opslag van oldtimer, boot of caravan.

Een ruime kavel bestaande uit erf, ondergrond kassen en land.

Het object bestaat uit een woning met aanbouw, schuur met werkplaats, schuur met voormalige bollencellen en grote bergschuur. Verder staan er oude kassen op het perceel ter grootte van circa 844 m2. Wellicht mogelijkheden voor ruimte voor ruimte in samenwerking met een kavel elders in de gemeente.

Het woonhuis is gebouwd van gemetselde gevels, houten spanten en gedekt met pannen. De keuken en slaapkamer zijn gedekt met platdak en mastiek. De ramen zijn grotendeels van kunststof en voorzien van dubbelglas. De vloeren zijn voornamelijk van hout en de keuken is voorzien van een betonnen vloer.

De indeling is als volgt: achter-entree met betegeld toilet en doucheruimte, gang met slaapkamer, kelder, trapopgang en toegang tot keuken en woonkamer. De keuken is voorzien van een net keukenblok met gascomfort en koelkast. De woonkamer heeft grote ramen en op de begane grond nog een slaapkamer met inloopkast en doorgang naar de keuken.

Verdieping: overloop met twee slaapkamers met dakkapel. In een van de slaapkamer bevindt zich een kast met de CV ketel.

De woning is aangesloten op de riolering en voorzien van gas, water en elektra.

Achter de woning staat een schuur met betonvloer, gemetselde gevels, houten spanten en voorzien van asbestcementgolfplaten onderschoten met tempex isolatie. De schuur is ingedeeld in twee ruimten waarvan één in gebruik als werkplaats.

Verder nog drie schuren van respectievelijk 7,80 maal 14,80 m is 115 m2, 8,20 m maal 14,80 m is circa 121 m2 en 9.00 m maal 14.00 m is circa 126 m2. De schuren hebben een betonnen vloer, deels houten gevels deels met damwandprofielplaten en houten spanten met asbestcementgolfplaten.

Achter de schuren een kas van 25,60 m bij 33 m is 844 m2. De kas is gebouwd met stalen onderbouw met vier kappen van 6,40 tralieligger. De kas heeft 11 vakken van 3 meter. Het gebouw verkeert in matige tot slechte staat van onderhoud.

Achter de kas een riant perceel weiland omsloten door sloten.

Woning Details

Oppervlakte114m2
Kamers6
Slaapkamers4

Extra's

  • Verwarming: CV-ketel

Locatie

Video

Vergelijkbare Woningen

Card image cap

Househunting Noord Holland Noord


  • 0229-745028
  • dirk.de.wit@househunting.nl

Contact met House Hunting


Nieuwste woningen