Provincialeweg

3998JK, Schalkwijk

Te huur
Nieuw

€ 925,- /mnd (excl)

Beschrijving

Ruim 2-kamer appartement (92m²) in een rijksmonument in het landelijke Schalkwijk

Huurprijs: € 1100,00 inclusief G/W/E, internet/tv
Staat: Gemeubileerd
Beschikbaar per: Direct

Gelegen in een prachtig vrijstaand rijksmonument ‘Het Lekdijkhuis’, ligt op de bovenste etage dit mooi afgewerkt en gemeubileerd appartement van circa 92m². Het Lekdijkhuis is gelegen op de Provincialeweg, dicht aan de Lek, met een weids uitzicht over de groene en landelijke omgeving. De klassieke stijl van het huis is ook in het appartement terug te zien in elementen als de paneeldeuren en het balkenplafond. De bovenste etage is zowel via de trap als de lift te bereiken. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer met kleine open keuken welke nog wordt voorzien van een elektrische kookplaat. De slaapkamer is ook ruim van opzet en is voorzien van tweepersoonsbed en grote vaste kasten. De verzorgde badkamer is voorzien van ligbad, separaat douche, wastafel en toilet.

Locatie:
Het Lekdijkhuis is gelegen in Schalkwijk, gemeente Houten. In het dorp zelf vindt u alle benodigde voorzieningen zoals sportfaciliteiten, huisartsenpost, restaurants en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.
Schalkwijk ligt op korte afstand van Houten, Nieuwegein en Culemborg. Omdat dit midden in een recreatief ontwikkelingsgebied van de Hollandse Waterlinie ligt, zijn er diverse wandel- fiets- en kanoroutes. Er is een bushalte tegenover de kruising met bus richting Houten.

Voor deze woning kunt u contact opnemen met HouseHunting Utrecht op Tel. 030 721 0909.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Voorbehoud gunning eigenaar/verhuurder.

Woning Details

Beschikbaar per01-12-2018
Oppervlakte92m2
Kamers2
Badkamers1
Slaapkamers1
Toiletten1

Extra's

  • Interieur: Gemeubileerd
  • Borg: € 1.100,00

Locatie

Video

Vergelijkbare Woningen

Card image cap

Househunting Utrecht


  • 030-7210909
  • utrecht@househunting.nl

Contact met House Hunting


Nieuwste woningen