Grensstraat

6374CN, Landgraaf

Te koop
Te koop

€ 229.000,- k.k.

Beschrijving

Te koop in Landgraaf dit luxe vrijstaand Herenhuis met 5 slaapkamers en 2 badkamers en een garage ca. 70 m2 groot.

Het Herenhuis heeft een woon en eetkamer, hoogglans witte keuken met keramische kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast, diepvries en een vaatwasser, de apperatuur is in oktober 2017 vervangen.

Badkamer met wasmaschineaansluiting, wastafel met LED-spiegel en een douche, de andere badkamer heeft een wc met softclose, 2-persoons jacuzzi met TV en een wastafel.

Verder heeft de woning 5 slaapkamers.

De zolder boven het huis en boven de garage kunnen nog uit gebouwd worden voor het realiseren van een extra slaapkamer, kantoor of praktijkruimte.

Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopovereenkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst tot stand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor

Woning Details

Oppervlakte160m2
Kamers6
Badkamers2
Slaapkamers5
Toiletten1

Extra's

  • Verwarming: CV-ketel,CV-ketel
  • Interieur: Gestoffeerd
  • Locatie: Aan drukke weg

Locatie

Video

Vergelijkbare Woningen

Card image cap

Househunting Parkstad


  • 045-5114476
  • parkstad@househunting.nl

Contact met House Hunting


Nieuwste woningen