Brakenstraat

5151GM, Drunen

€ 3.000,00 excl

Beschrijving

br /> Op een perceel van bijna 2.500 m² is deze vrijstaande bungalow met een woonoppervlakte van ca. 279 m² gesitueerd. Een echt familiehuis waar wonen, werken en ontspanning, harmonieus samengaan.

We beschrijven de woning vanuit de hoofdentree. Van hieruit is het centrale hart van de woning, het leefgedeelte, als ook de vleugel met daarin de badkamers en slaapkamers toegankelijk. Dubbele deuren nodigen uit tot het betreden van de bijna 100 m² grote living met daaraan grenzend een overdekt terras. Ondanks de oppervlakte is dit door de sfeervolle indeling een aangename leefruimte, verstrekt door de grote raampartijen welke slechts de scheiding vormen tussen binnen en buiten. In directe verbinding met de leefruimte treffen we de luxueus uitgevoerde keuken aan, van waaruit de bijkeuken en de (wijn-)kelder toegankelijk zijn.

Terug bij de hoofdentree is aan de voorzijde een werk-/slaapkamer toegankelijk en aan de andere zijde de slaapvleugel met nog eens 4 slaapkamers en 2 badkamers. Op de kop van deze vleugel de garage van ruim 60 m² welke een veilige thuiskom haven vormt.

Omstreeks 1997 is er tevens een zwembadpaviljoen gerealiseerd, welke vrij gesitueerd is achter de woning. Enkele jaren geleden is deze ruimte anders in gebruik genomen en is er een vloer gelegd over het zwembad, zodat er een speelkamer/gastenverblijf/kantoorruimte is ontstaan met een oppervlakte van ca. 149 m².

De rond de woning gelegen tuin is onder architectuur aangelegd en wordt perfect onderhouden. Aan de voorzijde een prettig aanzicht, aan de achterzijde volledige privacy.

In 2011 heeft de laatste renovatieronde plaatsgevonden waarbij o.a. het volledige dak is vernieuwd, keuken en sanitair zijn vervangen en de afwerking van vloeren, wanden en plafonds is aangepakt. Hierdoor verkeert het geheel in een uitmuntende staat van onderhoud en afwerking.

Bijzonder aan dit object is de ligging in een woonwijk, waardoor er geen totale afzondering is. Daarbij is het dorpscentrum van Drunen op enkele minuten loopafstand gelegen.

Drunen maakt onderdeel uit van de Gemeente Heusden met aan de noordzijde De Maas, welke de grens vormt tussen Brabant en Zuid-Holland/Gelderland, en aan de zuidzijde de Loonse en Drunense Duinen. Dankzij de A59 is Drunen goed ontsloten met zowel de auto als het openbaar vervoer. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in Drunen terug te vinden. De dichtstbijzijnde grote stad is ’s-Hertogenbosch op slechts 7km afstand.

Minimale huurtermijn 24 maanden

Woning Details

Beschikbaar per2018-12-12
Oppervlakte279m2
Kamers7
Badkamers1
SlaapKamers5

Extra's

  • Inrichting: Gestoffeerd / gemeubileerd

Locatie

Vergelijkbare Woningen

Card image cap
Te Huur
Nieuw
Brakenstraat

5151GM, Drunen

€ 3.000,00 excl
Beschikbaar per:
2018-12-12
  • Opp.279 m2
  • Slaapkamers5
  • Badkamers1
Card image cap

Househunting 's-Hertogenbosch


  • 073-6131322
  • denbosch@househunting.nl

Contact met House Hunting


Nieuwste woningen