Lage Bergweg

7361GT, Beekbergen

Te huur
Verhuurd

€ 700,- /mnd (excl)

Beschrijving

Op Droompark Beekbergen, voorheen Recreatielandgoed De Valouwe, staat de fraaie STENEN RECREATIEWONING gelegen op een perceel eigen grond van 395m2. De recreatiewoning heeft 2 eigen parkeerplaatsen en een tuin rondom, welke beschut ligt door een coniferenhaag. De woning is op de begane grond volledig voorzien van een zo goed als nieuwe laminaat vloer en moderne keuken met afwasmachine.

Recreatielandgoed "De Valouwe" maakt samen met Bospark en Residence deel uit van Droompark Beekbergen. Het park biedt vele faciliteiten zoals overdekt zwembad, restaurant, fietsverhuur en diverse sport en speel mogelijkheden. Droompark Beekbergen is gelegen tussen Beekbergen en Loenen midden in de Veluwse bossen met zijn heide- en zand verstuivingen. Dit park biedt U de basis voor prachtige wandel- en fiets routes door uitgestrekte bossen en heidevelden. De Loenense Waterval is op loopafstand en alle grote attracties op de Veluwe liggen binnen Uw bereik. Het park is zeer goed bereikbaar via de snelwegen A1 en A50, en ligt net onder de rook van Apeldoorn.

De woning is beschikbaar per 30 september (of 15 september in overleg) voor een periode van 3 maanden, eventuele langere verhuur is in overleg mogelijk.
Een gemeentelijke inschrijving is niet mogelijk bij deze woning.

Huur : € 700 p/m
Parkkosten : € 60 p/m
G/W/E : € 150,00 p/m
-----------------------------------------
Totaal : € 910,00 p/m

Woning Details

Oppervlakte75m2
Kamers6
Slaapkamers4

Extra's

  • Verwarming: CV-ketel,CV-ketel
  • Interieur: Gestoffeerd
  • Locatie: Buiten bebouwde kom
  • Borg: € 760,00

Locatie

Video

Video

Vergelijkbare Woningen

Card image cap

HouseHunting Apeldoorn


  • 055-4400227
  • apeldoorn@househunting.nl

Contact met House Hunting


Nieuwste woningen