woning huren in utrecht

 Zoekt u  woonruimte om te huren de regio van Utrecht? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Househunting is gespecialiseerd in tijdelijke en permanente verhuur van woonruimten. Wij bemiddelen in zowel zelfstandige danwel onzelfstandige huurwoningen variërend in iedere prijsklassen. Wij hanteren geen wachttijd en bieden woningen die meestal binnen 4 weken zijn te aanvaarden. U betaald bij ons geen courtage. Wanneer wij van u een aan huur opdracht krijgen zullen wij actief op zoek gaan en berekenen de vooraf overeengekomen courtage bij een succesvolle bemiddeling. 

Woning huren in Utrecht 

Particuliere huurders vinden op www.househunting.nl een aanbod van bijna 600 huurwoningen die op korte termijn en zonder wachtlijst beschikbaar zijn. In alle prijsklassen en huurtermijnen is er woonruimte te vinden. Mocht blijken dat de gewenste woning er niet bij staat gaan we direct op zoek naar de juiste woning. In de meeste gevallen kunnen we binnen 48 uur een woning aanbieden dankzij een uitgebreid netwerk.

Voordelen huren via HouseHunting
• flexibele huurperiodes
• Groot aanbod in Utrecht
• Luxe instapklare woningen
• Geen wachttijden
• Transparante maandelijkse kosten
• Advies op maat door deskundige adviseursHandige links:


Bekijk het actuele aanbod van huurwoningen in Utrecht: www.househunting.nl

Zoekt u een een mooi gemeubileerd appartement in de binnenstand van Utrecht?
Daarnaast bieden we woonruimte aan in onder andere: Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Zeist, Bunnik, De Bilt, De Meern, Maarssen, Woerden etc.


Contactgegevens:

HouseHunting Utrecht
2e Hogeweg 119
3701AX Zeist
T: 030 - 721 0909.
E: utrecht@househunting.nl