een woning huren in roosendaal

Huurders vinden op www.househunting.nl een aanbod van bijna 600 huurwoningen die op korte termijn en zonder wachtlijst beschikbaar zijn. In alle prijsklassen en huurtermijnen is er woonruimte te vinden. Mocht blijken dat de gewenste woning er niet bij staat gaan we direct op zoek naar de juiste woning. In de meeste gevallen kunnen we binnen 48 uur een woning aanbieden dankzij een uitgebreid netwerk.

De gemeente Roosendaal bestaat uit een aantal dorpen namelijk Roosendaal, NispenWouw, Heerle, Moerstraten en Wouwse Plantage. In deze gemeente Roosendaal wonen ongeveer 77.000 inwoners. Het huurwoning aanbod van HOUSEHUNTING bestaat in de deze gemeente uit diverse appartementen en eengezinswoningen. Roosendaal is gelegen tussen de steden Etten-Leur en Bergen op Zoom vlakbij de autosnelweg A58 richting Vlissingen en Breda.

U wilt een huis huren in Roosendaal? U heeft de mogelijkheid om zich in te schrijven bij een woningbouwvereniging, waar over het algemeen een wachtlijst geldt, of u kunt in de vrije sector een huis huren, zonder wachtlijst en vaak op betere locaties. Het zelf vinden van een geschikte woning kan lastig zijn, bezichtigingen kosten veel tijd en u heeft met veel verschillende mensen te maken. Dan is het nuttig HOUSEHUNTING WESTBRABANT in te schakelen.

U geeft aan ons aan wat u zoekt, in welke prijsklasse en in welke omgeving u wilt wonen. Ook van belang zijn de gewenste grootte van de woning, wel of geen buiten, de etage, winkels en scholen in de buurt, kaal, gestoffeerd of gemeubileerd etc.

Wij maken vervolgens een voorselectie en voor de woningen waar uw interesse naar uit gaat plannen we de daadwerkelijke bezichtigingsronde in. Wij werken bovendien samen met vele collega’s en beschikken daarom over een zeer ruim aanbod van huurwoningen in alle prijsklassen.

Meer weten over het huren van een huis in Roosendaal?

HOUSEHUNTING, met woningaanbod in West-Brabant, heeft in de afgelopen jaren vele tevreden huurders aan een huurhuis in Roosendaal geholpen.

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar! 

 Voordelen huren via HouseHunting
• flexibele huurperiodes
• Groot aanbod in West Brabant
• Luxe instapklare woningen
• Geen wachttijden
• Transparante maandelijkse kosten
• Advies op maat door deskundige adviseurs

Handige links:

Bekijk het actuele aanbod van huurwoningen in West Brabant.

Contactgegevens:
Househunting West-Brabant
Richard van den Eijnden
Zuidzijde Haven 39A
4611 HC  BERGEN OP ZOOM
Tel. +31(0)164 - 251 921
Tel. +31(0)6 - 15 828 616
rvdeijnden@househunting.nl