woning huren in Eindhoven

HouseHunting Eindhoven is sinds 2007 gespecialiseerd in het verhuren van woonruimten. Deze zijn voornamelijk gelegen in Eindhoven maar er is ook een groot aanbod in de plaatsen Best, Oirschot, Helmond, Valkenswaard, Weert, Boxtel, Nuenen.  

Op de website; www.househunting.nl staat een aanbod van bijna 500 huurwoningen die op korte termijn en zonder wachtlijst te huur zijn. In alle prijsklassen en huurtermijnen is er woonruimte te vinden. Zo zijn er zelfstandige woningen vanaf euro 500 per maand en appartementen vanaf euro 650 per maand. Ook zijn huurcontracten vanaf 2 maanden mogelijk. Zoekt u een huurwoning voor minimaal 12 maanden kan dat uiteraard ook. Schrijf u in de op de website van HouseHunting en u wordt middels de match module op de hoogte gehouden van al het actuele aanbod wat voldoet aan de door u opgegeven wensen. 

Mocht blijken dat de gewenste woning er niet bij staat gaan we direct op zoek naar de juiste woning. In de meeste gevallen kunnen we binnen 48 uur een woning aanbieden dankzij een uitgebreid netwerk. U kunt daarvoor op de website een zoekopdracht indienen. 

HouseHunting Eindhoven biedt ook gemeubileerde woningen en appartementen aan;

De gemeubileerde appartementen zijn geheel instapklaar en voorzien van alle gemakken. Hierbij kunt u eveneens denken aan zaken als linnengoed, bestek, glaswerk, potten en pannen en een televisie- en internetabonnement. U hoeft dus alleen uw koffer met kleding en persoonlijke spullen mee te nemen en u kunt meteen het appartement betrekken. De minimale huurperiode bedraagt normaliter 3 kalendermaanden. Mocht u opzoek zijn naar een shortstay appartement (korter dan 3 kalendermaanden) dan hebben wij uiteraard ook hiervoor mogelijkheden.   

Een gestoffeerd appartement beschikt altijd over een vorm van vloerbedekking (tapijt, laminaat, parket), vaste verlichting en normaliter ook raamdecoratie. Een huurder kan zijn eigen meubilair meenemen en zodoende het appartement naar eigen smaak inrichten. De minimale huurperiode bedraagt normaal gesproken 12 kalendermaandenVoordelen huren via HouseHunting Eindhoven;
• flexibele huurperiodes
• Groot aanbod in Eindhoven en omgeving
• Luxe instapklare woningen
• Geen wachttijden
• Transparante kosten
• Advies op maat door deskundige adviseursHandige link:

Bekijk het actuele aanbod van huurwoningen in Eindhoven

 

Omdat alle medewerkers van HouseHunting Eindhoven over voldoende kennis en kunde beschikken zult u veel tijd en moeite besparen wanneer u gebruik maakt van onze diensten!Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Wij staan voor u klaar!


Contactgegevens:

Househunting Eindhoven
Tongelresestraat 142
5613 DP Eindhoven
Tel. +31(0)40-2910335
eindhoven@househunting.nl