Groot aanbod, transparant en betrokken

TRANSPARANT

HouseHunting hecht  veel waarde aan heldere en duidelijke voorwaarden.  Wij zijn er 100% voor de huurder en verhuurder. Wij werken ten alle tijde op basis van no-cure-no pay. Dit betekend dat u alleen een vergoeding betaald als u daadwerkelijk een woning gaat (ver)huren.

GROOT AANBOD

U als huurder bent er het meeste mee gebaat wanneer wij u meerdere woningen kunnen bieden. Daarom streven wij erna een zo groot mogelijk aanbod te kunnen presenteren op de website. Dagelijks zijn wij bezig met het zoeken naar de beste woning voor u. Heeft u de juiste woning niet op de site gevonden, dan kunt u een specifieke opdracht plaatsen waar wij actief mee aan de slag gaan

BETROKKEN

Een nieuwe huurwoning vinden? Dat is niet altijd even makkelijk. Daarom helpen wij graag bij het vinden van uw nieuwe huurwoning. We beginnen met het inventariseren van uw wensen. Waar wilt u wonen? Hoe groot, of klein, moet de huurwoning zijn? En wat voor huurprijs heeft u in gedachten? Heldere en deskundige informatie is daarbij een eerste vereiste waar we onze ervaring en kennis graag met u delen. 

CREATIEF 

Een afwachtende houding? Daar houden wij niet van! Voor sommige woningzoekenden is het soms lastig om op zoek te gaan naar de geschikte woning. Werk, hobby's, kinderen.... Allemaal zaken die tijd vergen. Wilt u het traject volledig uitbesteden? Ook dat kan bij HouseHunting makelaardij. Wij gaan als aanhuurmakelaar voor u aan de slag! Na het ontvangen van uw woonwensen, zullen wij collega makelaars contacteren en overige website bezoeken om zo het juiste aanbod voor u te vinden. Hebben wij deze gevonden? Dan plannen wij graag een tour voor u zodat u in 1 middag uw droomhuis heeft gevonden.

SERVICE

Wij staan klaar voor onze verhuurders en huurders en leveren zorg op maat. Wilt u als huurder graag de goedkoopste deal en abonnement voor gas, water, licht, TV en/of internet? Ook dan zullen wij voor u aan de slag gaan! Bij ons begint de service vanaf het eerste contact en zullen wij er zorg voor dragen dat de bemiddeling correct en soepel verloopt, zonder onverwachte verrassingen. Van inschrijving tot sleuteloverdracht en voorinspectie: op HouseHunting kunt u rekenen!