Het is tijd voor Amersfoort!

Amersfoort is het bruisende middelpunt van Nederland. Hier kun je lekker leven, werken en genieten. 150.000 Mensen hebben hier hun thuis gevonden en dat is niet voor niets…
  • Centraal in Nederland
  • Een uniek en middeleeuws stadshart
  • Gezellig uitgaan en shoppen
  • Groene omgeving
  • Goed bereikbaar
  • Fijne plek voor kinderen
Binnenstad
Centraal gelegen in Nederland ligt Amersfoort. Amersfoort, dé middeleeuwse stad met vele monumenten, straatjes en grachten. Waar je op vele manieren kunt wonen, leven en genieten. De stad die door de centrale ligging gemakkelijk per auto en trein te bereizen is. Waar carrièrekansen volop aanwezig zijn en waar je een grote keuze hebt aan verschillende woonwijken en woningen.

In Amersfoort is er altijd wat te doen. Je kunt er goed winkelen en uitgaan. Rond de zomer brengen festivals extra leven in de brouwerij. Door het groeiend aantal inwoners (150.000) en de komst van HBO-opleidingen neemt de levendigheid en het aantal voorzieningen toe. In 2006 werd Amersfoort ‘Groenste stad van Nederland’. Het jaar daarop zelfs ‘van Europa’. Naast veel groen, is er veel water. Je kunt bijvoorbeeld een wandeling maken door het Zocherplantsoen of door één van onze stadsparken. Of varen over de Eem of de Heiligenbergerbeek die van het centrum naar de noordkant van de stad slingert. Bij de Eemhaven, vlakbij het centrum, is de afgelopen paar jaar een heel nieuw uitgaansgebied ontstaan. Tussen de Koppelpoort en de Koppelbrug is het tweede stadscentrum ontstaan: het Eemplein.


Een woning verhuren in Amersfoort of een andere locatie in midden Nederland? Daarvoor kun je bij ons terecht. HouseHunting is al jaren een specialist op gebied van verhuur van appartementen, eengezinswoningen en kamers voor zowel korte als lange periodes. Indien gewenst nemen wij ook het beheer  uit handen.

tijdelijke verhuur vanwege een verblijf in het buitenland? Neem ook in deze situaties direct contact met ons op.

Verhuur je woning aan huurders die je kunt vertrouwen

Ons doel is natuurlijk om jouw woning te verhuren aan een huurder die je volledig kunt vertrouwen. Een veelvoorkomende huurder die in dit plaatje past is een expat. Voor expats, internationale bedrijven en particulieren zijn wij voortdurend op zoek naar geschikte woonruimtes. Onze database bevat continu interessante huurkandidaten die direct op zoek zijn naar een huurwoning.

Deskundigheid

Wij controleren huurkandidaten zeer uitgebreid middels een grondig antecedentenonderzoek, identiteitscontrole en diverse credit checks. Onze werkwijze is volgens hoge kwaliteitsnormen en wij maken gebruik  van screening door Huurcheck Nederland. Hierdoor worden onze verhuurdossiers extra gevalideerd.

Zowel lokaal als internationaal door onze focus op de expatmarkt hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd. huurders vinden ons niet alleen via Funda en alle andere woningsites, maar ook via Social Media, internationale websites en (in)formele contacten met collega makelaars en expat organisaties. Zo brengen wij nieuwe woningen dageljks onder de aandacht bij meer dan 3500 nationale en internationale woningzoekers die zich bij ons hebben ingeschreven.
bel of mail voor vrijblijvende informatie;
 

HouseHunting Utrecht


2e Hogeweg 119
3701AX Zeist
T:  +31 (0)30 721 09 09 
E.:  utrecht@househunting.nl
W: www.househunting.nl
Verhuur – Verkoop – Beheer - Advies