Huren in Leiden

Zoekt u woonruimte in de regio Leiden neem dan contact met verhuurmakelaar HouseHunting Leiden op of kijk bij ons aanbod.
HouseHunting Leiden biedt huurwoningen in de regio Leien aan in allerlei prijsklassen, zowel studentenkamers, studio's en appartementen. Maar ook gezinswoningen, hoekwoningen, twee onder een kap en vrijstaande huizen. Deze kunnen gestoffeerd en gemeubileerd worden gehuurd.

Wat doet HouseHunting Leiden om u te helpen bij het vinden van een huurwoning?

 • HouseHunting Leiden vraagt u om zich in te schrijven als woningzoekende. Na ontvangst van de inschrijving wordt u automatisch op de hoogte gehouden van het nieuwste aanbod woningen dat afgestemd is op uw woonwensen.
 • Ook kunt u naar aanleiding van een woning die te huur staat op een huurplatform of verhuurwebsite (Pararius, Funda, enz), reageren. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw wensen verder te bespreken.
 • Desgewenst kunnen we ook een intake gesprek met u hebben om u zo goed mogelijk te weten wat uw woonwensen zijn en naar wat voor type woning u op zoek bent
 • Zit er in het aanbod een huurwoning tussen die u aanspreekt? Dan kunt u een afspraak maken voor een bezichtiging. Samen met de verhuurmakelaar gaat u een kijkje nemen in uw eventuele nieuwe huurwoning!
 • Voldoet de woning aan uw wensen en wilt u de woning daadwerkelijk huren, dan stellen we de huurovereenkomst op en dragen we de sleutel van de woonruimte aan uw over!
 • Huis huren: De huurovereenkomst
  Wanneer u een woning huurt via HouseHunting is het belangrijk om een aantal zaken in de gaten te houden. Om de huurovereenkomst op te kunnen stellen is er een aantal voorwaarden waaraan voldaan moet worden en zullen een aantal gegevens door de huurder overhandigd dienen te worden. Deze gegevens bestaan onder meer uit:

  • Een kopie van het paspoort van de huurder en bewoners
  • Een arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring inclusief
  • Inkomensgegevens

  Vragen over huren in Leiden
  Voor al uw vragen kunt natuurlijk een mail te sturen of telefonisch contact met ons opnemen (071-3030148). Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor op het Kanaalpark 157 in Leiden. 

  U kunt ons ook volgen op Facebook, Twitter en ons eigen videokanaal op YouTube.