Verhuurproducten

U wilt uw woning verhuren? Fijn dat u voor HouseHunting Midden-Limburg kiest!
Omdat iedereen zijn eigen wensen heeft in de ondersteuning bij de verhuur van woningen bieden wij diverse pakketten aan waarin alleen ondersteuning in promotie en werving wordt geboden of de gehele ontzorging bij de verhuur van uw woonruimte.

Het start bij het adverteren van uw woonruimte. Uw woning zal op diverse websites worden gepubliceerd, waardoor uw woning de woningzoekenden makkelijk zal bereiken. Wij adverteren op plaatselijke websites, maar tevens op Funda, Direct Wonen en Jaap.nl.

Wanneer huurders interesse tonen, zullen wij een voorselectie maken van kandidaat-huurders. Afgestemd op uw wensen. Wij verzorgen voor u de bezichtiging. Heeft de kandidaat interesse in uw woonruimte? Dan zullen wij een screening laten plaatsvinden. Zo controleren wij de loongegevens van uw nieuwe huurder en tevens zijn woongeschiedenis.

Na deze screening en de betaling van de huur en de borg, zullen wij overstappen naar de huurovereenkomst. In samenspraak met u, zullen wij een huurcontract opstellen die voldoet aan de regels van het Nederlands Huurrecht.

Na contractbespreking en ondertekening zullen wij de voorinspectie plannen en de sleuteloverdracht inplannen.

Wilt u gebruik maken van nog meer diensten? Dat kan! Zo kunt u uw woning bij ons in het beheer laten opnemen. Wij verzorgen de huur incasso en overige financiële zaken. Tevens kunnen wij het technisch beheer voor u doen. Wanneer de huurder een melding maakt van een defect, zullen wij deze zo spoedig mogelijk voor u oplossen.


Uiteraard kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen met vragen over de huurprijs, de borgsom, de termijn, de omschrijving, de overige voorwaarden of de leegstandswet.

Wilt u een persoonlijke afspraak? Dan verneem ik dit uiteraard graag.

Rik Smeets
Telefoon:  (+31) 475 745 487
                   (+31) 6 543 504 26
E-mail:      rsmeets@househunting.nl