woning verhuur Parkstad

Acht gemeenten, met in totaal 255.000 inwoners, werken binnen de Stadsregio Parkstad Limburg samen aan één duurzaam vitale regio. Omdat de regio kampt met een bevolkingsdaling is de urgentie hoog en de ambitie groot om de economie een stevige impuls te geven en de inwoners een duurzaam perspectief te bieden. De economische structuurversterking en de herstructurering staan hoog op de Parkstad agenda.
 
Op onze thema’s binnen het regioprogramma pakken we de uitdagingen op het niveau aan, waarop ze voornamelijk spelen: het regionale niveau. Naast bedrijven en instellingen in Parkstad zelf, zijn de provincie en de rijksoverheid daarbij belangrijke partners. Daarnaast biedt de internationaal centrale ligging Parkstad kansen die we samen met de Städteregion Aachen aangrijpen.
 
Gemeenschappelijke Regeling
 
In de Gemeenschappelijke Regeling (GR) liggen de werkterreinen, de bestuurlijke organisatie en de financiering verankerd. De financiering van de uitvoering van de thema’s komt niet alleen uit de acht gemeenten van Parkstad maar ook van hogere overheden en derden (denk aan de woningcorporaties). In het langjarig investerings- of cofinancieringsfonds, Regiofonds, komen de eigen middelen samen met de bijdragen onze partners: Provincie, Rijk en Europa.
 
In de Gemeenschappelijke Regeling (GR), die officieel in het register van de plusregio’s in Nederland is vastgelegd, is ook de organisatie geregeld. Daarmee bedoelen we de samenwerking en de verhoudingen tussen het bureau Stadsregio Parkstad Limburg en de gemeenten.
 
Een gebied waar wij u als makelaar graag helpen bij het vinden van een nieuwe huurder of koper. Bij HouseHunting Parkstad makelaars bieden wij u alle mogelijkheden aan: het vinden van een geschikte huurder, koper of het laten beheren van uw pand. Wij ontzorgen u en leveren zorg op maat. Wilt u extra diensten of bepaalde diensten niet afnemen? Dat kan! Uiteraard adviseren wij u om de screening aan ons over te laten. Wij controleren uw nieuwe huurder. Wij zullen documenten opvragen, die wij voor u controleren. Met meer dan 10 jaar ervaring is HouseHunting uw juiste partner bij het vinden van een nieuwe huurder of koper.
Parkstadgemeenten
Brunssum | Heerlen | Kerkrade | Landgraaf | Nuth | Onderbanken | Simpelveld | Voerendaal
 

HouseHunting Parkstad

Hoofdstraat 66