Woningen gezocht in Nieuwegein en Utrecht

ben je op zoek naar een woning of appartement in Nieuwegein en omgeving, kijk op www.househunting.nl


U bent op zoek naar een betaalbare huurwoning. U vindt onze beschikbare huurwoningen op de website househunting.nl

Over HouseHunting
HouseHunting is een samenwerkingsverband van makelaars in Nederland. Deze makelaars kunnen hun huur- en koopwoningen via de website www.househunting.nl adverteren. Om te kunnen reageren op een beschikbare woning moet u ingeschreven staan als woningzoekende. 

Inschrijven
U kunt zich bij househunting utrecht als u 18 jaar of ouder bent en een vast inkomen heeft. Ook kunt u zich inschrijven als u jonger bent dan 18 jaar en een kind heeft of getrouwd bent. Als u zich heeft ingeschreven, kunt u reageren op woningen. Eenmaal ingeschreven kunt u zelf via de website uw gegevens bijhouden, de betaling doen voor de jaarlijkse verlenging en reageren op woningen. Ook is het mogelijk om via myhousehunting.nl uw woningaanbiedingen in te zien en te reageren op een woningaanbieding. 

Inschrijfgeld

U betaalt voor uw nieuwe inschrijving 


Een woning zoeken
Elke dag staat er (mogelijk) nieuw aanbod  op de website. Om voor de woningen in aanmerking te komen, moet u voldoen aan bepaalde voorwaarden met betrekking tot inkomen, huishoudgrootte en soms leeftijd. Reageren is niet verplicht!

Inkomensverklaring / IB 60 
U dient voor een woningaanbieding altijd een inkomensverklaring (voorheen IB-60 verklaring) mee te nemen. U kunt deze gratis opvragen bij de Belastingdienst, telefoonnummer 0800-0543. Voor de aanvraag heeft u uw Burgerservicenummer (BSN) nodig. Dit nummer staat op uw paspoort, identiteitskaart of uw rijbewijs. Let op! U heeft een inkomensverklaring nodig van alle meeverhuizende personen. Bel in dat geval meerdere keren.

Wij hanteren geen wachttijd dus u kunt vandaag nog een woning huren via househunting utrecht. Schrijfu direct in en ontvang het meest actuele aanbod in uw mailbox.

 

HouseHunting Utrecht & Amersfoort

2e Hogeweg 1193701AXZEIST
030-7210909
utrecht@househunting.nl