Heeft u tijdelijk of permanent woonruimte beschikbaar en bent u op zoek naar een geschikte huurder? Househunting is gespecialiseerd in tijdelijke en permanente verhuur van woonruimten. Wij bemiddelen in zowel zelfstandige als onzelfstandige huurwoningen variërend in iedere prijsklassen in de regio Utrecht, Maarssen, Nieuwegein.

 

Het verhuren van uw woning (en) is een serieuze aangelegenheid, waarbij de kwaliteit van de huurder en de makelaar bovenaan staat. Bij HouseHunting Utrecht bent u aan het juiste adres voor het verhuren van een appartement, (tweede) woonhuis of ander soort woning. HouseHunting is al meer dan 12 jaar een hoogwaardige verhuurmakelaar voor de verhuur van huizen en biedt u keuze uit meerdere dienstenpakketten. Zo is er voor iedere verhuurder een pakket dat het beste aansluit bij de dienstverlening waar behoefte aan is.

Wilt u direct meer informatie ontvangen? Stuur ons dan uw gegevens via utrecht@househunting.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!


Wanneer u overweegt uw woning te verhuren kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken. U kunt uw woning ook direct kosteloos in ons bestand laten opnemen en aanbieden. Door ons unieke marketing concept zijn wij in staat woningen snel te verhuren. Bij ons ligt de nadruk op het zo breed mogelijk in de markt zetten en maximale aandacht voor uw woning.

Wij melden uw woning aan op de belangrijkste woningwebsites zoals; Pararius, FUNDA, JAAP, Huislijn, Zuka en nog vele andere websites.

Wij mailen ons aanbod naar alle partners en verhuurkantoren in de regio, zij huren regelmatig woningen via ons aan.
Wij zijn actief met social media marketing waarmee uw woning maximaal onder de aandacht wordt  gebracht. Wij hebben contacten met diverse mutinationals in de regio die regelmatig woningen aanhuren. Kortom zet uw woning bij ons in de verhuur en u heeft de hele markt gedekt!

Wanneer wij de geschikte huurder hebben gevonden houdt het natuurlijk niet op. Een goede screening is het grootste werk wanneer het om een bemiddeling gaat. Wat is het inkomen van de huurder? Hoe wordt dit gecontroleerd? Heeft de huurder schulden? Wat zegt de werkgever over uw toekomstige huurder? Zaken die wij voor u verifiëren. Wij gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat u uw woning met een gerust hart verhuurd aan de nieuwe huurder. Tevens zullen wij de huurovereenkomsten voor u opstellen, de inspectie uitvoeren en eventuele overige zaken met de huurder bespreken. Kortom: uw zorg, is onze zorg! 

Daarnaast verhuren wij voornamelijk aan expats welk werkzaam zijn bij multinationals en internationale bedrijven.

Wanneer wij de woning succesvol hebben verhuurd kunnen wij het beheer voeren over uw woning. Dit betekend dat wij alle vragen en opmerkingen van huurders opvangen en beantwoorden. Daarnaast zorgen wij voor een correcte huurbetaling, huur verhoging, doorbelasten gemeentelijke kosten. Voor een vrijblijvend prijs advies kunt u contact opnemen. 


Voor informatie over het verhuren van uw woning neem vrijblijvend contact met HouseHunting utrecht op;

HouseHunting Utrecht

2e Hogeweg 119

3701 AX ZEIST 

+31(0)30-721 0909   

Utrecht@househunting.nl