Relocation bureaus

Expat relocation

Voor een bedrijf of relocation bureau is het belangrijk om bij het zoeken naar woonruimte gebruik te maken van de juiste makelaar. Een betrouwbare en bekwame makelaar die zijn stad goed kent en die in staat is om de woonwensen van de expat te vertalen naar de juiste woning.

Wij begrijpen dat het vinden van een geschikte woning voor de expat een belangrijke factor is om zich snel thuis te kunnen voelen in een nieuwe woonplaats.

Werken en wonen in het buitenland kan een geweldige ervaring zijn, maar voor veel werknemers en hun familie is het ook erg spannend. Werknemers willen het liefst zo snel mogelijk aan hun nieuwe baan beginnen, maar kunnen zich pas volledig op hun werk concentreren als ze weten dat aan het thuisfront alles goed geregeld is. Een geschikte woning is hiervoor de eerste vereiste.

Househunting heeft kantoren door heel Nederland, van Groningen tot aan Den Bosch. Hierdoor kunnen wij u optimaal van dienst zijn.  Met onze unieke werkwijze heeft uw bedrijf één vaste contactpersoon die de zoekopdracht doorspreekt met de makelaar in de gewenste woonplaats. Moet uw werknemer verhuizen van Utrecht naar Groningen of van Den Bosch naar Amsterdam? Wij kunnen uw werknemer optimaal begeleiden.

Naast het vinden van een geschikte huurwoning en het begeleiden van de expat bij bezichtigingen, kunnen wij o.a. de onderstaande diensten aanbieden.

* City tour: wij van HouseHunting zullen de expat kennis laten maken met de          desbetreffende stad
* Hulp bij het aan- of afsluiten van contracten voor gas, water en elektra en internet.
* Hulp bij huren van witgoed
* Hulp bij het vinden van een van schoonmaakbedrijf

Wilt u meer informatie over onze expat-diensten?

Neem dan gerust contact op met Frank Reede. Frank is bereikbaar via freede@househunting.nl en telefonisch op073-6131322

 
HouseHunting


E-mailadres:
 
 
 
Persoonlijke gegevens
*
*
*
Verificatie
*
Deze simpele vraag/antwoord-test is om spam tegen te gaan. Bewijs dat je een persoon bent en geen spambot.

De juiste match bij relocation

Het is niet altijd even makkelijk om voor de expat de juiste woonruimte te vinden. Voor de expat is het prettig werken wanneer de zoekopdracht bij de makelaar wordt geplaatst en de makelaar direct aan de slag gaat. Onze makelaar plant een tour in, zodat de expat binnen 1 dag de juiste woonruimte vindt.

Voor relocation bureaus verlenen wij een dienst op maat. Is er interesse in onze dienstverlening of wilt u er meer over weten? Neem contact op met Frank Reede. Frank staat u graag te woord!

Frank Reede is bereikbaar via freede@househunting.nl of telefonisch op +31(0)655712829

Recent bekeken