Relocation bureaus

Als relocation bureau is het van belang dat je gebruik maakt van een geschikte makelaar, die zijn stad kent en de expat de juiste weg door de nieuwe stad heen wijst. Met onze unieke werkwijze, heeft uw bedrijf 1 contactpersoon die de gehele zoekopdracht verder oppakt met desbetreffende makelaar(s). Kortom: de wensen van uw bedrijf en van de expat worden vervuld, waar u als bedrijf niet overspoelt raakt met vragen van verschillende makelaars in het land, maar alles gestroomlijnd wordt met 1 contactpersoon. 

Wij proberen onze diensten zoveel mogelijk op maat te leveren, zodat wij ons aan uw bedrijf kunnen aanpassen en u geen zorgen heeft wanneer een expat via HouseHunting een woonruimte zoekt. Zo bieden wij o.a.:

* Hulp bij de zoektocht van de juiste woonruimte
* City tour: wij van HouseHunting zullen de expat kennis laten maken met desbetreffende stad
* Gehele afhandeling van de bemiddeling, waaronder: aansluiten van gas, water en elektra, hulp bij het openen van een Nederlandse bankrekening etc.
* Hulp bij huren van witgoed
* Gebruik van schoonmaakbedrijf en/of schilder

Indien u graag meer informatie wilt over onze expat-diensten, kunt u contact opnemen met Frank Reede. Frank is bereikbaar via freede@househunting.nl en telefonisch op 0655712829.

 
HouseHunting


E-mailadres:
 
 
 
Persoonlijke gegevens
*
*
*
Verificatie
*
Deze simpele vraag/antwoord-test is om spam tegen te gaan. Bewijs dat je een persoon bent en geen spambot.

De juiste match bij relocation

Het is niet altijd even makkelijk om voor de expat de juiste woonruimte te vinden. Voor de expat is het prettig werken wanneer de zoekopdracht bij de makelaar wordt geplaatst en de makelaar direct aan de slag gaat. Onze makelaar plant een tour in, zodat de expat binnen 1 dag de juiste woonruimte vindt.

Voor relocation bureaus verlenen wij een dienst op maat. Is er interesse in onze dienstverlening of wilt u er meer over weten? Neem contact op met Frank Reede. Frank staat u graag te woord!

Frank Reede is bereikbaar via freede@househunting.nl of telefonisch op +31(0)655712829

Recent bekeken