Onze kantoren

Wilt u liever telefonisch contact? Of even langskomen voor een kop koffie en een gesprek? Dan bent u uiteraard van harte welkom! Hieronder treft u onze kantoren. Neem contact op met ons kantoor bij u in de buurt, zodat we u snel van dienst kunnen zijn.
HouseHunting 't Gooi

HouseHunting 't Gooi

Boerhaavenlaan 1 1401 VR BUSSUM
HouseHunting ‘t Gooi: dé verhuurmakelaar in het Gooi!

Service, enthousiasme en professionaliteit zijn de kernwaarden van HouseHunting ‘t Gooi. Wij bieden een betrouwbaar, open en deskundig advies. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in expat housing. Het Gooi- en omstreken kenmerkt zich als de perfecte uitvalbasis, centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Bij HouseHunting ’t Gooi bent u aan het juiste adres voor de verhuur van uw villa, twee onder één kap woning, eengezinswoning, hoekwoning, appartement, studio of studentenkamer.  

Bent u op zoek naar een woning? Het aanbod van huurwoningen varieert tussen allerlei prijsklassen in het Gooi en omstreken. (o.a. in Bussum, Hilversum, Laren, Blaricum, Weesp, Muiden, Naarden, Huizen, Loosdrecht, Breukeleveen, Ankeveen, ’s-Gravenland, Nederhorst den Berg, Kortenhoef). Afhankelijk van de woning kan deze gestoffeerd en gemeubileerd worden gehuurd.

Wilt u uw woning verhuren? Neem dan gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. U kunt ook direct kosteloos uw woning in ons bestand laten opnemen en aanbieden. Uw woning zal worden aangeboden op onze eigen landelijke website en we kunnen deze ook plaatsen op de grootste verhuurwebsites van Nederland, te noemen Pararius, Funda, Jaap, Huislijn en Huurwoningen.nl.  

HouseHunting ’t Gooi verzorgt de (online) presentatie, huurprijsbepaling en de plaatsing op het internet tot de uiteindelijke sleuteloverdracht zonder dat u zich daar maar een moment zorgen over hoeft te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het uit handen nemen van het beheer van uw woning gedurende de huurovereenkomst, het verzorgen van de huurincasso alsmede het technische beheer. Zo kunt u uw woning verhuren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de huurinkomsten, eventuele mankementen aan de woning of het contact met de huurder.

- U kunt bij ons terecht voor verhuur, beheer, aanhuur en financieel advies;
- Persoonlijke benadering, moderne en professionele dienstverlening;
- Aanbod op alle relevante websites als Funda, Pararius, Jaap, Huislijn, etc.
- Professionele en uitgebreide screening huurder;
- Groot netwerk van internationale bedrijven;
- Website met duizenden bezoekers per dag;
- Landelijk netwerk van verhuurders en huurders;
- Uw woning staat dezelfde dag nog online;
- No cure no pay!

Expat verhuur in het Gooi en omstreken

Voor expats en relocationbureau's hebben wij tevens een speciale service! Wij zijn als aanhuurmakelaar gericht op een goede begeleiding van de expat en adviseren over de huurmarkt. Hierin bieden we de volgende diensten:

- Hulp bij de zoektocht van de juiste woning;
- Tour ’t Gooi: HouseHunting ’t Gooi zal de expat kennis laten maken met het Gooi;
- Het verzorgen van aansluiting op nutsvoorzieningen als gas, water, elektra, tv en internet;
- Het verzorgen van advies op het gebied van verzekeringen en financieringen;
- Gebruik van schoonmaakbedrijf en/of schilder;
- Ophaalservice vliegveld;  

Om er zorg voor te dragen dat de expat zich thuis voelt in ‘t Gooi, zullen wij de expat verrassen met een welkomstpakket. Kortom: all-round service!

Ons kantoor is centraal gelegen vlakbij station Naarden-Bussum met parkeerplaatsen voor de deur. U bent van harte welkom om de mogelijkheden en het aanbod te komen bekijken.

Contactgegevens:
verhuur@househunting.nl
(035) 44 00 210

Aanbod van HouseHunting 't Gooi

Uitgelicht

Recent bekeken