Onze kantoren

Wilt u liever telefonisch contact? Of even langskomen voor een kop koffie en een gesprek? Dan bent u uiteraard van harte welkom! Hieronder treft u onze kantoren. Neem contact op met ons kantoor bij u in de buurt, zodat we u snel van dienst kunnen zijn.
HouseHunting Eindhoven

HouseHunting Eindhoven

Tongelresestraat 142 5613 DP EINDHOVEN
HouseHunting Eindhoven: dé verhuurmakelaar!

In 2007 werd het ambitieuze familiebedrijf HouseHunting Eindhoven opgezet door Mark Boudewijns. Doordat het bedrijf bleef groeien, kwam zijn broer Roy hem in 2013 versterken. Vandaag de dag is service het centrale punt van HouseHunting Eindhoven. Wij bieden u een betrouwbaar, open en deskundig advies. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in expat housing.

Met jaren ervaring, zijn wij uw juiste match wanneer het aankomt bij het aanhuren van woonruimtes.

Wij hebben een groot aanbod van huurwoningen in allerlei prijsklassen in en rondom Eindhoven. Wij bieden zowel appartementen, als studio's, gezinswoningen en zelfs vrijstaande huizen aan. Deze kunnen gestoffeerd en gemeubileerd worden gehuurd.

Overweegt u zelf een woning te verhuren? Neem dan gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. U kunt ook direct kosteloos uw woning in ons bestand laten opnemen en aanbieden.

Voor expats en relocationbureau's hebben wij tevens een speciale service! Wij kunnen als aanhuurmakelaar u het beste van dienst zijn. Om de expat zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunt u van de volgende diensten gebruik maken:

* Hulp bij de zoektocht van de juiste woonruimte
* City tour: wij van HouseHunting Eindhoven zullen de expat kennis laten maken met Eindhoven.
* Gehele afhandeling van de bemiddeling. Hetgeen wat o.a. hieronder valt is een verhuisbuis, aansluiten van gas, water en elektra, hulp bij het openen van een Nederlandse bankrekening etc.
* Hulp bij huren van witgoed
* Gebruik van schoonmaakbedrijf en/of schilder

Er is een mogelijkheid om ons in te schakelen indien de expat van het vliegveld gehaald dient te worden. Om er zorg voor te dragen dat de expat zich thuis voelt in Eindhoven, zullen wij de expat verrassen met een welkomspakket. Kortom: all-round service!

Aanbod van HouseHunting Eindhoven

Uitgelicht

Recent bekeken