Onze kantoren

Wilt u liever telefonisch contact? Of even langskomen voor een kop koffie en een gesprek? Dan bent u uiteraard van harte welkom! Hieronder treft u onze kantoren. Neem contact op met ons kantoor bij u in de buurt, zodat we u snel van dienst kunnen zijn.
HouseHunting Breda

HouseHunting Breda

Emmastraat 8 4811 AG BREDA
HouseHunting Breda is een nuchter kantoor! Een makelaar waar u en uw wensen op gebied van huren, verhuren en beheer van woonruimte centraal staan. Waar een team van enthousiaste medewerkers voor en achter de schermen doet wat nodig is om u perfect van dienst te kunnen zijn.

Breda is een heerlijke stad om te wonen. Breda is een bruisende, gastvrije stad met heel veel mogelijkheden.
Of u nu komt voor de rijke historie,bijzondere hedendaagse architectuur, de heerlijke winkelstraten, museam of een tentoonstelling; in Breda vindt u het allemaal! De stad mocht niet voor niets twee jaar de titel Beste Binnenstad van Nederland voeren! Bovendien staat Breda tweede in de lijst van meest gastvrije steden. Wilt u even weg van de drukte in de stad? Geen probleem. Prachtige bossen omringen Breda en in het schitterende dal van de rivier de Mark is het heerlijke wandelen en fietsen!

Breda is een historische stad waar verleden, heden en toekomst hand in hand gaan. Naast pronkstukken als de Grote of Onze Lieve Vrouwenkerk, het Kasteel van Breda en het rustieke Begijnhof kent Breda ook prachtige staaltjes hedendaagse architectuur. Het prestigieuze Chassé Theater, Poppodium Mezz en de moderne binnenstadswijk Chassépark zijn uw bezoek meer dan waard. Vergeet u tijdens het winkelen niet af en toe om u heen te kijken? Het zou immers zonde zijn als u de prachtige gevels in de binnenstad en de architectuur van moderne winkelcentra als de Barones en 't Sas u zouden ontgaan.

Huurwoningen in en om Breda
Bent u op zoek naar appartement, hoekhuis, studio, studentenkamer, vrijstaande villa, of gezinswoning? Lekker centraal wonen in het gezellige, altijd bruisende en karakteristieke centrum. Of ben je juist op zoek naar de rust en ruimte van een populaire woonwijk of typisch Brabants dorp in de regio? Bij Househunting Breda vind u een breed aanbod huurwoningen in alle prijsklassen. Zowel in Breda als in omliggende gebieden/wijken van Breda zoals: Etten-Leur, Het Ginneken, Oosterhout, Bavel, Dorst, Teteringen, Terheijden, Prinsenbeek, Ulvenhout en Zevenbergen.


WAAR PRECIES?
Het kantoor is zeer centraal gelegen op 200 meter van het centraal station met parkeerplaatsen voor de deur. U bent van hartelijk welkom om de mogelijkheden en het aanbod te bekijken.

Kijk voor een eerste oriëntatie bij het complete aanbod van huurwoningen in Breda. Of schrijf je meteen in als woningzoekende om woningen te kunnen bezichtigen. Door onze snelle en effectieve manier van werken kun je al een woning binnen 24 uur huren.

Recent bekeken