HouseHunting Makelaardij Weert - Roermond - Sittard - Geleen - Venlo

HouseHunting Makelaardij Weert - Roermond - Sittard - Geleen - Venlo

Mauritslaan 49 6129EL URMOND
HouseHunting Makelaardij Limburg is een onafhankelijk makelaarskantoor in Stein, gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van onroerend goed in Limburg.

Wij maken tijd vrij voor iedere klant en zijn geïnteresseerd in de individuele behoeftes. Net die stap extra maakt het verschil. Het gaat om service, advies en transparantie in werkwijze. Wij bieden professioneel advies in (tijdelijke) huur, verhuur, aankoop, verkoop, vastgoed beheer en de juridische afhandeling van contracten. De transparante werkwijze, betrokken medewerkers en flexibele instelling creëren mooie samenwerkingen en connecties voor het leven.

Door het jonge dynamische eigenaarskoppel wordt de organisatie volgens moderne standaards gerund en kan de klant een snelle afhandeling van zijn verzoeken verwachten. Wij weten van aanpakken en maken ons hard voor alle partijen. Deze ambitieuze instelling en frisse kijk op het vak maakt dat wij niet vasthouden aan oude gewoonte en gebruiken. De ideale oplossing is datgene wat het beste bij de klant past.

Door ruime ervaring, goede contacten en gemotiveerde medewerkers is niets te veel gevraagd om goede service te leveren. Een persoonlijke benadering met oog voor de wensen van mensen, neemt HouseHunting Makelaardij enkel genoegen met tevreden klanten.
De samenwerking met een landelijke organisatie waarborgt de geboden kwaliteit van de diensten. De transparante werkwijze, betrokken medewerkers en flexibele instelling creëren mooie samenwerkingen en connecties voor het leven.

Recent bekeken