Onze kantoren

Wilt u liever telefonisch contact? Of even langskomen voor een kop koffie en een gesprek? Dan bent u uiteraard van harte welkom! Hieronder treft u onze kantoren. Neem contact op met ons kantoor bij u in de buurt, zodat we u snel van dienst kunnen zijn.
Househunting Enschede

Househunting Enschede

Lasondersingel 96 7514 BV ENSCHEDE
HouseHunting Enschede: dé verhuurmakelaar in Enschede en omgeving!  


Klantgerichte service en professionaliteit zijn de kernwaarden van HouseHunting Enschede. Wij bieden een betrouwbaar, open en deskundig advies. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in o.a. expat- en studentenhuisvesting en hebben we goede kennis wat er speelt in en rondom Enschede.

Enschede heeft mede door de aanwezigheid van veel internationale bedrijven (Kennispark Twente), een universiteit en een hogeschool een grote diversiteit aan (tijdelijke) inwoners. De vraag naar huurwoningen is groot. Bij HouseHunting Enschede bent u aan het juiste adres voor de verhuur van uw vrijstaande woning, eengezinswoning, twee onder één kap woning, hoekwoning, appartement, studio of studentenkamers.

Bent u op zoek naar een woning? Het aanbod varieert van huurwoningen in allerlei prijsklassen in en rondom Enschede en Hengelo. Wij bieden zowel appartementen, studio's, gezinswoningen en zelfs vrijstaande huizen aan. Deze kunnen gestoffeerd en gemeubileerd worden gehuurd, dit hangt af van de woning.

Wilt u uw woning verhuren? Neem dan gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. U kunt ook direct kosteloos uw woning in ons bestand laten opnemen en aanbieden. Uw woning zal worden aangeboden op onze eigen landelijke website en we kunnen deze ook plaatsen op o.a. de grootste verhuurwebsites van Nederland, te noemen Pararius, Funda, Jaap, Huislijn en Huurwoningen.nl.  

HouseHunting Enschede verzorgt de (online) presentatie, huurprijsbepaling en de plaatsing op het internet tot de uiteindelijke sleuteloverdracht zonder dat u zich daar maar een moment zorgen over hoeft te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het uit handen nemen van het beheer van uw woning gedurende de huurovereenkomst, het verzorgen van de huurincasso via onze derdengeldrekening alsmede het technische beheer. Zo kunt u uw woning verhuren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de huurinkomsten, eventuele mankementen aan de woning of het contact met de huurder. Veel mensen denken dat het beheer flink snijdt in hun rendement; het kost vaak minder dan u denkt om het beheer volledig uit handen te geven omdat wij gebruikmaken van schaalvoordelen en jarenlang opgebouwde know-how in de markt. Om deze reden is de professionele vastgoedbelegger bij HouseHunting Enschede ook aan het goede adres.

- U kunt bij ons terecht voor verhuur, beheer, aanhuur en advies; 
- Persoonlijke benadering, moderne en professionele dienstverlening; 
- Aanbod op alle relevante websites als Funda, Pararius, Jaap, Huislijn, etc. 
- Professionele en uitgebreide screening huurder; 
- Groot netwerk van internationale bedrijven; 
- Website met duizenden bezoekers per dag; 
- Landelijk netwerk van verhuurders en huurders; 
- Uw woning staat dezelfde dag nog online; 
- No cure no pay! 

Expat verhuur in Enschede en omstreken;

Voor expats en relocationbureau's hebben wij tevens een speciale service! Wij zijn als aanhuurmakelaar gericht op een goede begeleiding van de expat en adviseren over de huurmarkt. Voor vragen hierover kun je contact met ons opnemen.  

Ons kantoor is centraal gelegen nabij het station en stadscentrum van Enschede. U bent van harte welkom om de mogelijkheden en het aanbod te komen bekijken. 

Recent bekeken