Wie zijn wij?

HouseHunting Woonbemiddeling is opgericht in 2005 en is met inmiddels 20 vestigingen een van de grootste en nog steeds groeiende makelaars van Nederland. Het begrip "SERVICE" staat in ons brede en flexibele dienstverleningspakket met hoofdletters geschreven. 

De bedrijfsvoering wordt gekenmerkt met de woorden: betrouwbaar, betrokken, gedreven, verzorgd, open en deskundig. Wij onderscheiden ons van andere huurmakelaars door onze inzet, betrouwbaarheid en door geen beloftes te doen die we niet kunnen nakomen. Onze visie; groot worden door klein te blijven.

Wij hebben een groot aanbod van woningen in allerlei prijsklassen. Wij bieden zowel studentenkamers, als studio's, appartementen, gezinswoningen en beleggingspanden aan. 

Verhuur 
Overweegt u zelf een woning te verhuren? Wij zijn altijd op zoek naar woningen voor onze huurders. Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. U kunt direct kosteloos uw woning in ons bestand laten opnemen en aanbieden via de website. Wij verzorgen niet alleen de advertenties van uw woonruimte: wij zullen tevens de volledige screening van uw nieuwe huurder uitvoeren. Het aanbieden van uw woonruimte verzorgen wij van begin tot eind: van het plaatsen van de advertentie tot en met de sleuteloverdracht.

Beheer 
Tevens kunt u er voor kiezen om uw woonruimte door HouseHunting te laten beheren. Tevens kunt u van ons totaal beheer service pakket gebruik maken, wij hebben als een van de weinige een stichting derdengelden rekening en een software systeem waar u 24/7 uw dossier kunt inzien. Meer informatie over ons beheer vindt u op onze beheerpagina.

Verkoop 
De woningmarkt blijft veranderen en wij van HouseHunting proberen hier zo flexibel mogelijk mee om te gaan: wij willen u als huiseigenaar namelijk alle mogelijkheden bieden. Niet alleen voor het verhuren en laten beheren van uw woonruimte bent u bij ons aan het juiste adres, vanaf heden kunt u ook uw te koop staande woning bij ons aanbieden! Wij bieden uw woning graag aan via ons platform. Wilt u weten hoe u uw woning via HouseHunting kan verkopen? Klik dan hier! Hier treft u meer informatie omtrent onze verkoop diensten. Tevens kunt u vrijblijvend uw gegevens achterlaten. De makelaar in uw omgeving zal contact met u opnemen om onze werkwijze te bespreken.

HouseHunting: verkoop, verhuur en beheer.... Wat wilt u nog meer?