Zelf uw woning verhuren via HouseHunting Groningen

HouseHunting Groningen – uw verhuurmakelaar!

Via Househunting verhuurt u eenvoudig zelf uw huurwoning voor slechts € 175,-. HouseHunting is een landelijke verhuurorganisatie met inmiddels 21 vestigingen in het heel Nederland. Uw verhuurmakelaar in Groningen is Huub Bleeker. Met 20 jaar ervaring als verhuurmakelaar in de stad is hij de aangewezen persoon om u te adviseren bij de verhuur van uw woning, appartement of studentenkamers.

Besparen op uw makelaarskosten.

Door gebruik te maken van onze bewezen formule kunt u direct besparen op uw makelaarskosten. Wij zetten uw woning direct online op de bekende huizensites zoals Funda, Pararius, Huurwoningen.nl en vele andere. Ook presenteren wij uw woning op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram. Zo bent u verzekert van de beste huurders tegen het laatste tarief. U verzorgt zelf de bezichtigingen zodat u precies weet wie er interesse heeft in uw woning. Dat is wel zo prettig!

Wij screenen uw huurders!

HouseHunting helpt u met de screening van uw huurders. Hiervoor werken wij samen met Huurcheck Nederland. Wij screenen o.a. de inkomensgegevens, legitimatie en woon- / betalingsgedrag bij de huidige verhuurder.

Huurovereenkomst opstellen

Heeft u een geschikte huurder gevonden?

Dan maken wij voor u een huurovereenkomst op die voldoet aan alle juridische voorwaarden. Zodra huurder en verhuurder de huurovereenkomst getekend hebben is de verhuur definitief. Wij incasseren voor u de eerste maand huur en de waarborg en maken deze naar u over. Zodra de huurovereenkomst is getekend en de betaling is voldaan maakt u zelf een afspraak met de huurder voor de oplevering van de woning.

Uw huis verhuurt u op deze manier eenvoudig, snel en voordelig. Mét alle zekerheden!