Verhuurmakelaar HouseHunting.

 

De woningmarkt verandert constant, dat geldt zeker voor huurwoningen.

De regelgeving met betrekking tot het verhuren van woningen, appartementen, studio’s en kamers wordt elk jaar aangepast. Bent u op zoek naar een verhuurmakelaar die u deskundig kan adviseren en begeleiden bij het verhuren van uw vastgoed? 

Zoek dan niet verder.

 

U wilt uw kostbare bezit verhuren aan een huurder die uw woning netjes bewoont en waarvan u zeker weet dat hij in staat is om iedere maand op tijd de huur te betalen. Door het inhuren van een deskundige verhuurmakelaar kunt u problemen voorkomen.

 

Zo screent Househunting Groningen alle kandidaten zorgvuldig voordat de huurovereenkomst wordt ondertekend. Als gediplomeerd KRMT makelaar met 20 jaar ervaring als verhuurmakelaar in Groningen zijn wij als geen ander in staat om u professioneel te begeleiden bij het verhuren van uw onroerend goed.  Onze registratie kunt u online checken op www.krmtnivo.nl.

 

Househunting kan ook het beheer van uw onroerend goed verzorgen.

In dat geval beleiden wij u niet alleen de verhuurbemiddeling maar regelen wij o.a. zaken als de de maandelijkse huurincasso,  zijn wij voor de huurder contactpersoon bij onderhoudsmeldingen en verzorgen wij de jaarlijkse huurverhoging.

Door onze kennis van de lokale markt, ons uitgebreide netwerk en een optimale presentatie van uw woning op een groot aantal websites (waaronder Funda, Jaap.nl en Pararius) zijn wij in staat om snel een goede huurder voor u te vinden. Ons motto?  “Zeg wat je doet en doe wat je zegt”.

 

Bent u geïnteresseerd?

Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wij zijn u graag van dienst.

 

Huub Bleeker

HouseHunting Groningen

T:  +31 (0)50 - 44 00 274

M: +31 (0)6 - 21 25 64 52

E:   huubbleeker@househunting.nl

W: www.househunting.nl