verhuur makelaar Apeldoorn

heeft U tijdelijke of langdurige woonruimte beschikbaar en zoekt u geschikte huurders? 

Househunting Apeldoorn is gevestigd midden op de Veluwe en is de verhuurmakelaar in de regio Stedendriehoek Gelderland(Apeldoorn, Deventer en Zutphen) voor onder andere (recreatie-) woningen, appartementen of studio’s. 

Binnen de regio Stedendriehoek Gelderland(Apeldoorn, Deventer en Zutphen) zijn er veel beleggers actief. Daarnaast is staat deze regio ook een zeer toeristische regio met veel beschikbare recreatie woningen. Wanneer u één of meerderde (recreatie-) woningen bezit, 

wilt u natuurlijk zo min mogelijk tijd besteden aan het beheer van deze woning(en). Als belegger wilt u natuurlijk een zo hoog mogelijk rendement halen. Of u wilt als recreatiewoning bezitter genieten van uw vrijetijd die u in de woning doorbrengt. wilt uw kostbare bezit verhuren aan een huurder die uw woning netjes bewoont en waarvan u zeker weet dat hij in staat is om iedere maand op tijd de huur te betalen. 

Daarnaast is de woningmarkt zeer veranderlijk en dat geldt zeker voor huurwoningen. 

De regelgeving met betrekking tot het verhuren van (recreatie-) woningen, appartementen, studio’s en kamers wordt elk jaar aangepast. 

Door het inhuren van een deskundige verhuurmakelaar kunt u problemen voorkomen. 

Zo screent Househunting Apeldoorn alle kandidaten zorgvuldig voordat de huurovereenkomst wordt ondertekend. HouseHunting Apeldoorn is als geen ander in staat om u professioneel te begeleiden bij het verhuren van uw onroerend goed. Door onze jarenlange ervaring als verhuurder kennen wij de regionale markt en begrijpen wij uw behoefte als vastgoed eigenaar. 

Househunting kan ook het beheer van uw onroerend goed verzorgen. 

In dat geval begeleiden wij u niet alleen tijdens de selectie van de huurders maar regelen wij o.a. zaken als de de maandelijkse huurincasso, zijn wij voor de huurder het contactpersoon bij onderhoudsmeldingen en verzorgen wij de jaarlijkse huurverhoging. 

Hoe gaan wij te werk? Voordat wij voor u aan het werk gaan, maken wij allereerst vrijblijvend een afspraak om kennis met u te maken. Tijdens dit gesprek staan uw wensen centraal en zullen wij gezamenlijk de mogelijkheden bespreken om tot een snelle verhuur te komen. Daarnaast zullen wij u adviseren over de huurprijs en nemen wij foto’s voor de presentatie van uw woning. 

Nadat u het vertrouwen in ons heeft bevestigd, zorgen wij ervoor dat uw (recreatie)woning binnen 24 uur op alle toonaangevende vastgoed platformen staat zoals Pararius, Funda, Jaap en Huislijn.nl. Uw woning wordt tevens gedeeld met aan- en verkoopmakelaars in de regio die regelmatig op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte voor huizen kopers en verkopers. 

Hoe weet ik dat de potentiële huurder een geschikte huurder is? HouseHunting Apeldoorn werkt samen met een externe partner die gespecialiseerd is in het screenen van huurders. U ontvangt van ons een uitgebreid rapport over de identiteit en financiële 

achtergrond van de potentiële huurder. Wij stellen u alleen potentiële huurders voor die financieel draagkrachtig genoeg zijn om de maandelijkse huur te voldoen. 

Nadat wij u de bovenstaande rapportage hebben aangeleverd, geeft u aan of u de huurder accepteert, waarna wij het huurcontract opmaken. 

Bent u geïnteresseerd? 

Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. 

Wij zijn u graag van dienst.

Maarten Pieter Pijpers

HouseHunting Apeldoorn

Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen
T: 
+31(0)55-4400227
M: +31(0)6-40731416