appartement verhuren Valkenburg

Verhuurmakelaar HouseHunting Maastricht

HouseHunting Maastricht is gespecialiseerd in het verhuren van woningen in de regio Valkenburg. Met de nodige kennis van de regionale verhuurmarkt, ervaring op het gebied van vastgoedbeheer en de focus op service, helpen wij u aan geschikte huurder. HouseHunting Maastricht legt de nadruk op het verhuur van studio’s, appartementen, woningen, alsook het financieel, administratief en technisch beheer van uw vastgoed.

Als verhuurmakelaar in Valkenburg begeleiden wij het volledige huurtraject namens u, de verhuurder. 

Huis verhuren in Valkenburg

Bent u als verhuurder op zoek naar een huurder voor uw woning? Of het nu gaat om een studentenkamer, studio, appartement of volledige huurwoning; De makelaars van HouseHunting Maastricht helpen u om een geschikte huurder te vinden voor uw woonruimte in Valkenburg.

Welke huurder is geschikt?

Veel verhuurders weten dat het vinden van een huurder niet ingewikkeld is, echter het vinden van de juiste huurder is een grotere opgave. Wij helpen u met het bepalen van de juiste doelgroep voor uw woning en stellen samen met u een duidelijk zoekprofiel op. Ons klantenbestand van kandidaat-huurders is als volgt in te delen:

Studenten

Maastricht is de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardige studentenstad. De Universiteit van Maastricht is met haar 16500 studenten zelfs de meest internationale universiteit van Nederland. Jaarlijks zijn tal van studenten op zoek naar een geschikte kamer, studio of appartement, zowel  in Maastricht als ook de gemeentes Valkenburg, Meerssen en Eijsden.

Expats

Ook kent Zuid-Limburg een belangrijke expat-markt. Rondom de gemeente Valkenburg zijn veel grote bedrijven gevestigd die werknemers uit binnen- en buitenland aantrekken. Met name de buitenlandse werknemers, met veelal kortlopende contracten (<1 jaar), vormen een belangrijke markt voor verhuurders in Zuid-Limburg.

Starters (alleenstaand of koppel), Jonge Gezinnen, Tweeverdieners

Ook kent Zuid-Limburg, en Valkenburg in het bijzonder, een grote groep starters. Jong, veelal afgestudeerd en voorzien van een stabiel inkomen. Deze groep huurders vormt een belangrijk deel van ons klantenbestand. Met name woningen buiten Maastricht, gelegen in de kleinere plaatsen zoals bijvoorbeeld in de gemeente Valkenburg, zijn enorm populair onder deze groep woningzoekende.

 

Het verhuren van uw onroerend goed

Leegstand is voor iedere verhuurder ongewenst. Wij zetten ons vanaf het begin van het huurtraject zo goed mogelijk in, om uw vastgoed zo spoedig mogelijk weer verhuurd te krijgen.

Woningopname en adverteren

Uw woning wordt door ons opgenomen (afmetingen, foto’s, belangrijke kenmerken) en geven u aan de hand hiervan, advies over de huurprijs.

Aan de hand van uw wensen stellen wij een profiel op voor uw ideale huurder. Vervolgens stellen wij een advertentie (inclusief foto’s, tweetalige tekst) op en plaatsen deze op alle relevante websites. Wij maken een selectie van kandidaat-huurders en bezichtigen met de potentiele huurders uw woning. 

Geschikte huurder gevonden

Wanneer wij de geschikte kandidaat gevonden hebben, voeren wij een screening uit. Wij verifiëren de identiteit van potentiele huurder, inkomensverklaring van werkgever(s), het huurdersverleden van de potentiele huurder en eventueel extra documenten indien dit noodzakelijk is.

Opstellen huurcontract en oplevering

Wij incasseren de eerste huurgelden en de borg, stellen de huurovereenkomst op en zorgen voor een correcte ondertekening. Tot slot voeren wij de oplevering voor u uit. Op het moment van oplevering dragen we uiteraard de sleutels over en voeren we een begininspectie uit. Op het inspectieformulier noteren we de huidige staat van de woning en omschrijven hierbij de eventuele gebreken, stoffering en/of meubilering en, indien van toepassing, de aanwezige inventaris. De inspectie kunt u weer gebruiken bij het vertrek van de nieuwe huurder en bij het bepalen van het terugbetalen van de borg.

 

Voor meer informatie over hoe wij u als verhuurmakelaar kunnen helpen met het verhuren van uw studio, kamer, appartement of huis?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ralf Reubsaet

0438517209

maastricht@househunting.nl

Statensingel 164 a

6217 KJ Maastricht