appartement verhuren maastricht

Maastricht is een stad die door haar ligging al eeuwenlang internationaal georiënteerd is. Maastricht ligt in een regio waar vier talen gesproken worden vanwege de aangrenzende landen, dit trekt uiteraard vele buitenlandse professionals en expats aan die hier zich tijdelijk of permanent vestigen. Wilt u uw woning aan hen verhuren, meld uw woning aan maastricht@househunting.nl

Het verhuren van een woning kost natuurlijk veel tijd. Zorg er in ieder geval voor dat u aangesloten bent bij HouseHunting. Het verhuren van uw woning(en) is een serieuze aangelegenheid, waarbij de kwaliteit van de huurder en de makelaar bovenaan staat. Bij HouseHunting Maastricht bent u aan het juiste adres voor het verhuren van een appartement, (tweede) woonhuis of ander soort woning. HouseHunting Maastricht is al meer dan 12 jaar een hoogwaardige verhuurmakelaar voor de verhuur van huizen en biedt u keuze uit twee dienstenpakketten. Zo is er voor iedere verhuurder een pakket dat het beste aansluit bij de dienstverlening waar behoefte aan is. 

Wilt u liever geen omkijken naar uw woning hebben en alles uitbesteden? HHPM vastgoed beheer kan dit van u overnemen. Naast het verhuren van uw woning, neemt een vastgoedbeheerder ook het beheer en onderhoud van een woning op zich, mocht u hier zelf niet toe in staat zijn. 

Wilt u uw huis of appartement verhuren? Maastricht is een populaire stad en met het netwerk van HouseHunting is uw woning snel verhuurd. De voordelen van HouseHunting voor verhuurders:

=       72 % van ons aanbod wordt binnen 6 weken gehuurd

=       Ruim aanbod kandidaat huurders

=       Sociale check en creditcheck van kandidaat huurders

=       Wie zoeken kosteloos een huurder voor uw appartement

Doordat we al lang actief zijn in de branche van verhuur, hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd. Wij presenteren uw huurwoning(en) o.a. aan universiteiten, defensie, multinationals, relocation bureau`s en een landelijk netwerk van aanhuurmakelaars. Al veel klanten gingen u voor en vonden snel en eenvoudig een huurder voor hun woning. 

Marc Teuben
HouseHunting Maastricht
Statensingel 164-A (Kantoorbezoek enkel op afspraak)
6217 KJ Maastricht

t: +31(0)43 851 7209