verhuur makelaar maastricht

Wie zijn of haar appartement in Maastricht wil verhuren, kan terecht bij HouseHunting maastricht. Wij brengen huurders en verhuurders bij elkaar en zorgen in veel gevallen ook voor naleving van huurcontracten en andere beheerderstaken. 

Als u een leegstaande woning heeft, levert dat verschillende problemen op. Misschien heeft u dubbele lasten, omdat u tweemaal hypotheek moet betalen of heeft u een beleggingspand gekocht om dat u van de bank weinig of geen rente krijgt.

 

Een huis in Maastricht verhuren

Wilt u uw huis of appartement verhuren? Maastricht is een populaire stad en met het netwerk van HouseHunting Maastricht is uw woning snel verhuurd. De voordelen van verhuren via HouseHunting Maastricht voor verhuurders:

  • 72 % van ons aanbod wordt binnen 4 weken gehuurd
  • Ruim aanbod kandidaat huurders
  • creditcheck van kandidaat huurders

Doordat we al lang actief zijn in de branche van verhuur, hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd. Wij presenteren uw huurwoning(en) o.a. aan universiteiten, defensie, multinationals, relocation bureau`s en een landelijk netwerk van aanhuurmakelaars. Al veel klanten gingen u voor en vonden snel en eenvoudig een huurder voor hun woning.

 

Appartement verhuren en laten beheren

HouseHunting Property Managment kan ook het beheer van uw object(en) verzorgen. Dit houdt in dat we de huur voor u factureren, de borgsom ontvangen en onder beheer houden, een begin-inspectie uitvoeren en een rapport opmaken betreffende de staat van het obejct, jaarlijkse huurverhoging doorvoeren en eventuele klachten opnemen plus opvolgen. Wilt u meer informatie over onze beheer service of wilt u enkel een huurder zoeken?

Wist u dat...

HouseHunting door heel Nederland actief is? Niet alleen in Maastricht, maar ook in meer dan 15 andere steden / regio`s kunt u opgenomen worden in het netwerk van HouseHunting makelaars en kunt u uw aanbod promoten.

 

HouseHunting Maastricht

Postbus 406200 AAMAASTRICHT

http://www.househunting.nl