verhuur makelaar

Het verhuren van uw woning(en) is een serieuze aangelegenheid, waarbij de kwaliteit van de huurder en de makelaar bovenaan staat. Bij HouseHunting Westbrabant bent u aan het juiste adres voor het verhuren van een appartement, (tweede) woonhuis of ander soort woning. HouseHunting  Huur- en Verhuurprofessionals® is al meer dan 15 jaar een hoogwaardige verhuurmakelaar voor de verhuur van huizen en biedt u keuze uit twee dienstenpakketten. Zo is er voor iedere verhuurder een pakket dat het beste aansluit bij de dienstverlening waar behoefte aan is.

U kunt kiezen uit verhuur en uit beheer

 

Bij Househunting Westbrabant bent u aan het juiste adres omdat uw huis 100% vertrouwd verhuurd wordt. HouseHunting helpt u snel en efficiënt een huurder te vinden. Via het grote klantenbestand en uitgebreide netwerk is HouseHunting al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het (tijdelijk) verhuren van huizen in het hogere segment voor particulieren, bedrijfsleven en expats. 

HouseHunting Westbrabant is als verhuurmakelaar stevig gehuisvest in de wereld van internationals en expats. Met ons woningaanbod bedienen wij de sterk groeiende groep van internationals in de regio. De huisvesting van internationals vergt een specifieke benadering. Househunting  is erop ingericht om correct, snel en vakkundig met internationals te communiceren en hen op een correcte manier te informeren over het beschikbare woningaanbod en de bijbehorende kenmerken en voorwaarden. Wat een vanzelfsprekendheid op de Nederlandse woningmarkt is, kan voor de international onbekend zijn. 

Daarnaast zal Househunting Westbrabant uw woning aanbieden en presenteren via alle woning gerelateerde websites waaronder Pararius, Jaap, Huislijn, Huurwoningen.nl als ook FUNDA en vele andere websites.

Beheer van uw woning, HouseHunting Property Managment BV kan het gehele beheer over uw woning verzorgen, dit kan zijn het administratieve beheer en technische beheer zodat u geen omkijken en geen zorgen heeft.

Interesse?
Neem contact op met ons kantoor te Tilburg of kom vrijblijvend langs en wij verstrekken u alle informatie.

Contactgegevens:
HouseHunting Westbrabant

Zuidzijde Haven 39 A

4611 HC Bergen op Zoom

Tel: 0164 - 251 921


Openingstijden:
maandag tot vrijdag van 08:30 uur tot 18:30 uur

zaterdag van 08:30 uur tot 13:00 uur