Verhuurmakelaar 't Gooi

 

 

HouseHunting ‘t Gooi: dé verhuurmakelaar in het Gooi!

Service, enthousiasme en professionaliteit zijn de kernwaarden van HouseHunting ‘t Gooi. Wij bieden een betrouwbaar, open en deskundig advies. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in expat housing.

Het Gooi- en omstreken kenmerkt zich als de perfecte uitvalbasis, centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Bij HouseHunting ’t Gooi bent u aan het juiste adres voor de verhuur van uw villa, twee onder één kap woning, eengezinswoning, hoekwoning, appartement, studio of studentenkamer. 

Bent u opzoek naar een huurwoning? Het aanbod van huurwoningen varieert tussen allerlei prijsklassen in en rondom het Gooi. (o.a. in
Bussum, Hilversum, Laren, Blaricum, Weesp, Muiden, Naarden, Huizen, Loosdrecht, Breukeleveen, Ankeveen, ’s-Gravenland, Nederhorst den Berg, Kortenhoef). Afhankelijk van de woning kan deze gestoffeerd en gemeubileerd worden gehuurd.

Overweegt u een woning te verhuren? Neem dan gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. U kunt ook direct kosteloos uw woning in ons bestand laten opnemen en aanbieden. Uw woning zal worden aangeboden op onze eigen landelijke website en we kunnen deze ook op de grootste verhuurwebsites van Nederland, te noemen Pararius, Funda, Jaap, Huislijn en Huurwoningen.nl, plaatsen.

HouseHunting ’t Gooi verzorgt de presentatie, huurprijsbepaling en de plaatsing op het internet tot de uiteindelijke sleuteloverdracht zonder dat u zich daar maar een moment zorgen over hoeft te maken. Indien gewenst gaat de service daarna verder. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het uit handen nemen van het beheer van uw woning gedurende de huurovereenkomst. Wij verzorgen de huurincasso alsmede het technische beheer. Zo kunt u uw woning verhuren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de huurinkomsten, eventuele mankementen of overlast van de woning of huurder.

Voor expats en relocationbureau's hebben wij tevens een speciale service! Wij kunnen als aanhuurmakelaar van dienst zijn. Om de expat zo goed te begeleiden en adviseren, kunt u gebruik maken van de volgende diensten:

Ø  Hulp bij de zoektocht van de juiste woning;

Ø  Tour ’t Gooi: HouseHunting ’t Gooi zal de expat kennis laten maken met het Gooi;

Ø  Het verzorgen van advies op het gebied van verzekeringen en het afsluiting van deze verzekeringen (Inboedel / opstal / rechtsbijstand / aansprakelijkheidsverzekering / autoverzekering / zorgverzekering / reisverzekering);

Ø  Het verzorgen van advies op het gebied van financieringen;

Ø  Ondersteuning bij huren van witgoed;

Ø  Gebruik van schoonmaakbedrijf en/of schilder;

Ø  Ophaalservice vliegveld;

Om er zorg voor te dragen dat de expat zich thuis voelt in ‘t Gooi, zullen wij de expat verrassen met een welkomstpakket. Kortom: all-round service!

HouseHunting ’t Gooi:

Ø  U kunt bij ons terecht voor verhuur, aanhuur, verkoop, beheer & financieel advies;

Ø  Persoonlijke benadering en eigen makelaar;

Ø  Aanbod op alle relevante websites als Funda, Pararius, Jaap, Huislijn, etc.

Ø  Professionele en uitgebreide screening huurder;

Ø  Groot netwerk van internationale bedrijven;

Ø  Website met duizenden bezoekers per dag;

Ø  Landelijk netwerk van verhuurders en huurders;

Ø  Uw woning staat dezelfde dag nog online;

Ø  No cure no pay!

 

Contactgegevens:
HOUSEHUNTING ‘t Gooi
Amando Kuiper

Boerhaavelaan 1
1401VR Bussum
T:  035 440 0210

M:
akuiper@househunting.nl

Het kantoor is centraal gelegen vlakbij station Naarden-Bussum en met parkeerplaatsen voor de deur. U bent van harte welkom om de mogelijkheden en het aanbod te komen bekijken.