Huis verhuren in Weert

Huis verhuren in Weert

 

Het vinden van een huurder is vandaag de dag niet zo lasting. Het vinden van een geschikte huurder is een heel ander verhaal. Met onze expertise helpen wij u graag verder!

Verhuren is maatwerk en het hele traject begint altijd met een vrijblijvende kennismaking met onze verhuurmakelaars waarin uw eisen en wensen worden besproken. Wij adviseren u over de wettelijke en marktconforme huurprijs en eventuele aanpassingen of verbeteringen aan de woning om voor u een zo rendabel mogelijke verhuur te garanderen. Na akkoord zal er een presentative worden gemaakt met foto's en beschrijving om de woning aan te kunnen bieden aan ons klantenbestand en online op meer dan 20 woningportals.

 

Voor het vinden van de juiste huurder voor uw woning worden kandidaten uitgebreid gescreend. Enkel huurders die inzicht verschaffen in hun persoonlijke achtergrond en financieel draagkracht genoeg zijn om de maandelijkse huurpenningen te kunnen voldoen, komen in aanmerking voor uw woning.   

Kandidaten kunnen daarom financieel worden getoetst bij kredietwaardigheidscontrole instanties en zijn altijd door ons gecontroleerd. Wij verschaffen u van goed advies maar betrekken u altijd bij de keuze voor de nieuwe bewoner!

 

Voordelen verhuren via HouseHunting

- Ruim netwerk met zowel particuliere als zakelijke woningzoekende in Nederland en international.

- HouseHunting beschikt over een grote database van woningzoekenden en een netwerk  van expats.

- Dankzij de samenwerking met een groot aantal mediapartners, maar met name een representatieve en gebruiksvriendelijke website zorgen wij ervoor dat de huurder HouseHunting snel vindt.

- Complete selectieprocedure conform wettelijke zorgplicht en geheel naar uw wensen aan te vullen.

- Ruime ervaring met (tijdelijke) Verhuur van kamers, studio's, appartementen, woningen, boerderijen en gehele complexen.

- Duidelijke huurovereenkomsten op maat met betalingsafwikkeling en inspectierapport.

 

Wie voor HouseHunting Makelaardij kiest, kiest voor een gerenommeerde verhuurmakelaar in de region Weert, Cranendonck, Nederweert, Leudal en de rest van de Poort van Limburg.

 

Contactgegevens:

HouseHunting Makelaardij

Mauritslaan 49

6129 EL STEIN-URMOND

Telefoonnr.: 046-7800027

Limburg@househunting.nl

 

Openingstijden kantoor:

Maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur.

Zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur.

Op afspraak zijn wij ook in de avonduren beschikbaar voor bezichtigingen, contractbesprekingen en sleuteloverdrachten.