HouseHunting Amsterdam is de verhuur makelaar

HouseHunting Amsterdam is de verhuurmakelaar in Amsterdam. Wij verhuren woningen en appartementen in het centrum van  Amsterdam, Diemen en Oude Amstel. Voor de verhuur van uw villa, eengezinswoning, hoekwoning, twee onder een kap  woning, appartement, studio, studentenkamer parkeerplaats of garage bent u bij ons aan het juiste adres.  

 

Uw appartement en woning kunt u het zorgeloos verhuren met HOUSEHUNTING Amsterdam aan voornamelijk expats. 

 

Snel, veilig en de geschikte huurder vinden voor uw woning doet u met HOUSEHUNTING Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van alle type woningen. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de voor- en nadelen van het verhuren van uw woning in Amsterdam en omstreken. Tevens zullen wij u volledig voorzien van al het advies dat u nodig heeft zodat u zorgeloos uw woning kunt verhuren. 

 

Uw woning zal worden aangeboden op onze eigen landelijke website alsmede de grootste verhuurwebsites van Nederland, te noemen ParariusFunda, Jaap, Huislijn en Huurwoningen.nl 

 

HOUSEHUNTING Amsterdam is sterk vertegenwoordigd in de wereld van verhuur van woningen aan expats en multinationals. HOUSEHUNTING Amsterdam heeft een groot netwerk met internationale bedrijven die altijd op zoek zijn naar huurwoningen.  Via dit netwerk vinden wij altijd de geschikte huurder voor uw woning. Veel verhuurders geven de voorkeur aan expatsExpats zijn vaak nette huurders die veel aan het werk zijn, de kosten worden betaald door het bedrijf en de huurperiode is meestal vooraf bekend. Financiële zekerheid en de zekerheid dat er met uw woning wordt omgegaan zoals u dat zelf ook zou doen. 

 

U kunt uw woning met HOUSEHUNTING Amsterdam ook verhuren op basis van de leegstandswet. Indien uw woning te koop staat of op korte termijn gerenoveerd gaat worden, is het verhuren op basis van de leegstandswet de juist oplossing. Wij informeren u hier graag persoonlijk meer over.  

 

Bij HOUSEHUNTING Amsterdam stopt de service niet na de verhuur van uw woning aan de geschikte huurder. Wij verzorgen graag het technische en administratieve beheer van uw woning gedurende de periode van de huurovereenkomst. Kortom: Compleet zorgeloos u woning verhuren met HOUSEHUNTING Amsterdam. 

 

Voor vrijblijvend advies: Neem contact op met ons kantoor of kom langs op de Keizersgracht. 

Contactgegevens: 

HOUSEHUNTING Amsterdam 

Jelrick Huisman 

Keizersgracht 335 1016 EG  Amsterdam 

T: 020- 4402299   

M: 06-46064310

jhuisman@househunting.nl