Laat HouseHunting voor u zoeken!

U wilt graag verhuizen maar u bent momenteel niet in de gelegenheid om zelf actief op zoek te gaan naar een nieuwe huurwoning. Er komt tenslotte veel kijken bij het vinden van een nieuwe woonruimte. Is de woning nog beschikbaar? Zijn er vergelijkbare woningen zodat u een betere keus kan maken? Wanneer en hoe plant u de bezichtigingen met de verhuurder?

Via HouseHunting heeft u de mogelijkheid om een aanhuuropdracht uit te zetten.  Met uw dossier en woonwensen gaan wij actief voor u op zoek naar uw nieuwe woonruimte. Wij zullen onze eigen bronnen gebruiken, maar zullen tevens actief op zoek gaan. Wij laten geen woningwebsite of makelaar aan ons voorbij gaan. Wij zullen ons best doen om u een paar woningen aan te bieden die overeenkomen met uw zoekopdracht. Is uw oog op 1 of meerdere woningen gevallen? Dan zullen wij voor u de bezichtigingen begeleiden en plannen. Wanneer u een woonruimte via onze aanhuurservice heeft gevonden, zullen wij u verder begeleiden met de eerste betalingen, opstellen en ondertekenen van de huurovereenkomsten en de sleutel overdacht, waar tevens een voorinspectie van uw nieuwe woning zal plaatsvinden. 

Hoe zet u uw zoekopdracht bij HouseHunting uit? Heel simpel!

1. U meldt zich aan door op deze link te klikken

2. Na inschrijving en betaling van de Euro 85,- opstartvergoeding, kunt u uw gegevens uploaden

3. Een medewerker van HouseHunting zal u contacteren om na te gaan wat de precieze woonwensen zijn en om overige algemene voorwaarden te bespreken

4.  U ontvangt van ons aanbod dat aansluit op uw woonwensen

Voor de verhuurder is het van belang dat wij gegevens van u hebben ontvangen, wanneer wij de zoekopdracht starten. Vandaar dat wij u vragen om een aantal gegevens aan ons te overhandigen. Uiteraard zullen wij correct met deze gegevens omgaan. 

Hebben wij binnen 2 maanden geen woningvoorstel kunnen doen? Dan ontvangt u 50% van de inschrijfvergoeding retour!