Uw juiste verhuurmakelaar!

U zoekt een huurder in Zaandam, Purmerend, Enkhuizem, Medemblik, Avenhorn, Wieringerwerf, de Beemster, Grootebroek, Hoogkarspel (Drechtenland) Hoorn, Alkmaar of directe omgeving? Dan bent u bij HouseHunting aan het juiste adres!

Met meer dan 10 jaar ervaring bent u bij HouseHunting aan het juiste adres wanneer het aankomt op het vinden van een nieuwe huurder. Wij maken het vinden van een geschikte huurder makkelijk voor u! Het zoeken van een geschikte kandidaat-huurder is tijdrovend en wij van HouseHunting verhuurbemiddelaar zijn hierin gespecialiseerd!

Wanneer u de huuropzeggingsbrief heeft mogen ontvangen, neemt u contact met ons op. Wij zullen er zorg voor dragen dat uw woning op de juiste wijze wordt geadverteerd op onze website. Tevens zullen wij er zorg voor dragen dat uw woonruimte op verschillende andere websites worden geplaatst, waaronder DirectWonen.nl, huurwoningen.nl en Pararius.nl.

Zodra de eerste huurder zich meldt, zullen wij een voorselectie maken op uw wensen. Na de bezichtiging, zal de kandidaat-huurder ons informeren of hij/zij interesse heeft in uw woning. Heeft de huurder interesse in uw woonruimte? Dan beslist u als huiseigenaar ten alle tijde of de kandidaat-huurder de woning mag huren. Gaat u akkoord? Dan zullen wij een grondige screening uitvoeren. U dient te denken aan:

* kleuren foto ID-kaart of paspoort
* 3 meest recente loonstroken
* een werkgeversverklaring
* woongeschiedenis van een kandidaat-huurder
* een kredietwaardigheidscheck

Wilt u graag meer informatie van de huurder? Dat kan! Uw zorg is tenslotte onze zorg.

Wij zullen er zorg voor dragen dat u degelijke huurovereenkomsten krijgt, die overeenkomen met de huidige wetgeving. Na contractbespreking zal de sleuteloverdracht en de in-check plaatsvinden. De voorinspectie is van belang, gezien het feit dat de huurder een waarborgsom betaalt afgestemd op de staat waarin uw woonruimte zich in verkeerd bij toetreding van de huurder.

Dit alles voor een scherpe courtage!

Wilt u volledig ontzorgt worden? Dan kunt u bij ons het beheer afnemen. Wij hebben 2 soorten beheer:

* financieel beheer
* technisch beheer

Met het financieel beheer innen wij de huurpenningen en zullen wij er zorg voor dragen dat deze uiteraard bij u terecht komen. Bij technisch beheer neemt de huurder contact op met HouseHunting. Wij als verhuurintermediar zorgen ervoor dat de problemen in en om het huis volledig worden aangepakt.

U heeft een huis, appartement, studio, vrijstaande woning, twee-onder-een-kap of een andere woonunit te huur? Bij ons kunt u altijd terecht! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0229745028 of via het e-mailadres dirk.de.wit@househunting.nl

Wilt u uw huis direct aanmelden? Dat kan! Klik hier voor het inschrijfformulier.