Detail

Plan snel een bezichtiging, voordat iemand u voor is!

Te huur: Monseigneur Zwijsenplein, 5331 BE Kerkdriel

Type object Appartement, galerijflat
Perceeloppervlakte 90 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 90 m²
€ 1.000,- /mnd

Algemeen

De appartementen liggen in het hart van centrum Kerkdriel. Kerkdriel is een dorp, gelegen aan de Maas. Het dorp telt 7300 inwoners (per 1 januari 2014). Het behoort tot de Gelderse gemeente Maasdriel en is tevens de hoofdplaats van de ge-meente.e eerste vermelding van het dorp stamt uit 815/816 ('Driela'). De naam bestaat uit twee woor-den 'drie' en 'lo'. Het 1e deel verwijst naar de drie woonkern... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, galerijflat
Bouwperiode 2015
Status Beschikbaar

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 04061
Prijs € 1.000,- per maand (incl. servicekosten, geïndexeerd)
Borg € 1.000,-
Inrichting Gestoffeerd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Appartement, galerijflat
Woonlaag 1e woonlaag
Bouwperiode 2015
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 90 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 90 m²
Inhoud 260 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging In centrum
Nabij winkelcentrum

Omschrijving

De appartementen liggen in het hart van centrum Kerkdriel. Kerkdriel is een dorp, gelegen aan de Maas. Het dorp telt 7300 inwoners (per 1 januari 2014). Het behoort tot de Gelderse gemeente Maasdriel en is tevens de hoofdplaats van de ge-meente.e eerste vermelding van het dorp stamt uit 815/816 ('Driela'). De naam bestaat uit twee woor-den 'drie' en 'lo'. Het 1e deel verwijst naar de drie woonkernen (Kerkdriel, Velddriel en Hoenzadriel) of een driesprong en het tweede deel van de naam naar een loofbos en een oeverwal.

Het hart van Kerkdriel wordt gevormd door het Mgr. Zwijsenplein, vernoemd naar voormalig aartsbis-schop Joannes Zwijsen die uit Kerkdriel afkomstig was. Vroeger heette dit plein D'n Delkant. Hier is de wekelijkse markt en een uitgaanscentrum. In juli is er een plaatselijke kermis en een jaarmarkt. Aan dit plein is ook het voormalig gemeentehuis (1888) te vinden, ontworpen door architect Derk Semmelink. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de nabijheid te vinden.

alles is volledig nieuw!

Foto's

Recent bekeken