Detail

Plan snel een bezichtiging, voordat iemand u voor is!
tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.1 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.2 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.3 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.4 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.5 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.6 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.7 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.8 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.9 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.10 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.11 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.12 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.13 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.14 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.15 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.16 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.17 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.18 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.19 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.20 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.21 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.22 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.23 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.24 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.25 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.26 tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.27
tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.1
tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.2
tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.3
tehuur.utrecht.woonhuis.swammerdamstraat.househunting.foto.4
Nieuw in verhuur

Te huur: Ruim huis met vrij parkeren in Utrecht - twee woningdelers toegestaan

Swammerdamstraat, 3553 RX Utrecht
€ 1.595,- /mnd
Type object Woonhuis, eengezinswoning, geschakelde woning
Gebruiksoppervlakte wonen 125 m²
Perceeloppervlakte 125 m²

Omschrijving

Ruim woonhuis met veel kamers en stadstuintje in Utrecht

Huurprijs: € 1595,00 exclusief G/W/E, internet/tv en gemeentelijke lasten
Waarborg: € 1595,00
Beschikbaar per: Direct!
Staat: Gestoffeerd - inclusief wasmachines en droger

Let op!
Maximaal 2 woningdelers toegestaan binnen Wet Omzettingsvergunning van Gemeente Utrecht!

Locatie:
De woning is gelegen in een rustige woonwijk met vrij parkeren voor de deur. Op slechts 15 minuten fietsen van het stadscentrum en Station Utrecht Centraal en loopafstand van het gezellige en groene Julianapark en Station Zuilen. De woning ligt direct nabij winkelcentrum Rokade, restaurantjes, winkels, openbaar vervoer en is tevens gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen.

Lay-out:
Het woonhuis bestaat uit drie verdiepingen. Doordat de begane grond en eerste verdieping beide van badkamer en keuken faciliteiten zijn voorzien is de woning voor twee woningdelers ideaal in twee zelfstandige woonappartementen te verdelen.

Op de begane grond bevinden zich aan de voorzijde één kamer en aan de achterzijde nog twee kamers. Daarnaast is er nog een keuken, een separaat douche, een separaat toilet en een bijkeuken met wasmachine, koelkast en toegang tot de stadstuin.

Middels vaste trap naar de eerste verdieping. De hal geeft toegang tot een kleine kamer, een ruime badkamer met wasmachine, droger, douche en toilet en een grote keuken. Vanuit de ruime keuken is een grote kamer te bereiken, die te gebruiken is als slaapkamer of woonkamer.

Middels vaste trap naar de tweede verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een ruime kamer met keukenunit en nog een aparte kamer en verschillende opbergruimtes.

Voor een bezichtiging of meer informatie dient u zich in te schrijven bij vestiging Utrecht & Amersfoort via: www.househunting.nl. Na uw inschrijving kunt u contact opnemen met HouseHunting op Tel. 030 721 0909.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00963
Prijs € 1.595,- per maand
Borg € 1.595,-
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Nieuw in verhuur
Aanvaarding Direct
Beschikbaar vanaf Vrijdag 18 november 2016
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, geschakelde woning
Ander type mogelijk Ja
Bouwperiode 1930
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 125 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 125 m²
Inhoud 400 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 8 (waarvan 5 slaapkamers)
Uitrusting
Tuin aanwezig Ja

Kaart

Recent bekeken