Wij helpen u bij het vinden van een geschikte huurder!

Bent u huiseigenaar en wilt u uw woning in Nijmegen en omgeving graag verhuren? Dan bent u bij HouseHunting aan het juiste adres!

HouseHunting makelaars is met meer dan 10 jaar ervaring een marktleider binnen de Nederlandse verhuurmarkt. Wij onderscheiden ons door onze beloftes na te komen en geen zaken te beloven die wij niet waar kunnen maken. Uiteraard denken wij graag met u mee.

Met onze marketing zorgen wij er voor dat uw woning op een aantal woningsites wordt geadverteerd. Gezien de vele advertenties die wij voor u plaatsen, ontvangen wij normaliter een groot aantal kandidaat-huurders die interesse hebben in een bezichtiging. Wij maken voor u een voorselectie waar wij, na de voor selectie, de woonruimte bezichtigen. Heeft een kandidaat-huurder interesse om te huren? Dan bepaald u ten alle tijden! Bij goedkeuring zullen wij de kandidaat-huurder screenen. Gedurende de screening zullen wij u op de hoogte houden. Tevens zullen wij de huurovereenkomsten voor u opstellen, de sleuteloverdracht plannen en de voorinsectie doen. Kortom: wij ontzorgen u volledig!

Wij leveren u zorg op maat. Heeft u bepaalde wensen qua nieuwe huurders of werkwijze? Wij stellen het zeer op prijs wanneer u met ons meedenkt! Wij passen ons aan u aan. Uw zorg, is onze zorg. Wij werken transparant, betrokken, accuraat en snel. SERVICE staat bij ons in hoofdletters gedrukt.  

Wilt u meer uit onze dienstverlening halen? Dat kan! Wij zijn tevens in de gelegenheid om uw woonruimte te beheren. Wij kunnen het financieel beheer doen en indien gewenst ook het technisch beheer. Wij verzorgen de huur incasso's en zullen deze uitbesteden aan een incasso bureau indien een huurder nalatig is bij het betalen van de huur. 

Of u nou een studentenkamer, studio, appartement, woonhuis of villa wilt verhuren: bij ons bent u aan het juiste adres!

Neem vrijblijvend contact op met onze makelaar Antonio Garcia. Antonio is bereikbaar op 06 13 96 60 67 of via agarcia@househunting.nl.

Wilt u uw gegevens liever achterlaten, zodat wij u contacteren? Dat kan via deze link.