Verhuur uw appartement in Eindhoven!

Als u opzoek bent naar een verhuur makelaar die uw appartement voor bepaalde of onbepaalde tijd kan verhuren? Dan bent u bij HouseHunting Eindhoven aan het juiste adres.

Househunting is gespecialiseerd in tijdelijke en permanente verhuur van appartementen. Wij bemiddelen in zowel zelfstandige danwel onzelfstandige huurwoningen variërend in iedere prijsklassen. Wanneer u overweegt uw woning te verhuren kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken. U kunt uw woning ook direct kosteloos in ons bestand laten opnemen en aanbieden. Verder kunnen wij uw woning ook aanbieden op diverse goed bezochte huizensites op internet (o.a. www.dimo.nl en www.pararius.nl).

Waarom verhuren via HouseHunting

  • meer dan 15 jaar ervaring
  • verhuur op basis van nog cure no pay
  • huur garantie, dus gegarandeerde huur elke 1e van de maand!
  • goede screening van huurders
  • korte en lange huur termijnen
  • vastgoed beheer

Hoe wilt u uw woning verhuren?

Een goede huurder is minstens zo belangrijk als een hoog rendement. Om die reden verhuren wij bijvoorbeeld woningen in het midden en hoog segment. U kunt uw woning volledig gemeubileerd of enkel gestoffeerd verhuren. We kijken dan zeer nauwkeurig of uw woning voldoet aan hetgeen onze doelgroep wil. Op die manier is er de meeste kans van slagen zodra we samen aan de slag gaan. De meeste van onze huurders zijn kenniswerkers met een hoog genoten opleiding, ook wel expats genoemd. Erg betrouwbare en vermogende huurders voor wie de staat van de woning van belang is. 


Ook voor woningbeheer en actief vastgoed management bent u bij Househunting aan het juiste adres. Als het gaat om zowel financieel, commercieel, als technisch beheer van onroerend goed met een woonbestemming.

Heeft u nog vragen over de eventuele verhuur van uw woning? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met HouseHunting Eindhoven op werkdagen tussen 09:00 uur en 18:00 uur via 040-2910335 of kom langs op Tongelresestraat 142 te Eindhoven. 

 

bekijk onze video op; http://verhurenviahousehunting.nl