Uw woning verhuren aan expats in Leiden?

UW WONING VERHUREN AAN EXPATS IN LEIDEN?

Uw woning verhuren aan expats in Leiden kan een interessante investering zijn. Leiden is immers één van de vooraanstaande steden in Nederland op het gebied van technologie, kunst en cultuur. Daarnaast heeft het een wereldberoemde universiteit, een bruisend historisch centrum waar een grote verscheidenheid aan winkels en horeca te vinden is en zijn er veel internationale bedrijven en instellingen in Leiden en omgeving gevestigd. Daardoor willen er relatief veel expats in Leiden wonen. En dat biedt kansen voor uw als verhuurder!


Expat Housing Leiden
Verhuurmakelaar HouseHunting is gespecialiseerd in Expat Housing en verhuurt met regelmaat woningen aan expats en buitenlandse werknemers. HouseHunting Leiden is dan ook zeer geïnteresseerd in huurwoningen en appartementen voor internationale werknemers van bedrijven die gevestigd zijn in en rondom Leiden.

Waarom uw huis verhuren aan expats?
Een expat is in het algemeen een zeer prettige huurder. Verhuur aan expats is meestal van tijdelijke aard. De eigenaar heeft hiermee het voordeel dat de woning aan het eind van de huurperiode weer beschikbaar komt voor eigen gebruik, verkoop of een nieuwe verhuurperiode. Ook zijn expats over het algemeen hoog opgeleid, zijn het betrouwbare en nette huurders en hebben ze een stabiel inkomen. Voor een verhuurder is woningverhuur aan expats een zekere en lucratieve investering.

Woningverhuur aan expats in Leiden
Wilt u ook uw woning verhuren aan expats? Meld uw woning dan nu aan de website van verhuurmakelaar HouseHunting.

Voor al uw vragen kunt telefonisch bij ons terecht. U kun ook een kijkje nemen op de website die wij speciaal voor onze verhuurders hebben gemaakt: Huis verhuren in Leiden en het gedeelte dat speciaal gericht op de verhuur aan expats.

Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor aan het Kanaalpark.


Verhuurmakelaar HouseHunting Leiden
Marlies Tiepel en Annemiek de Vries

Kanaalpark 157
2321 JW Leiden
Tel:   071-3030148
E-mail: leiden@househunting.nl 

U kunt ons ook volgen op Facebook, op Twitter en via YouTube waar we een eigen videokanaal hebben.