Uw juiste match!

Verhuurmakelaar in Tilburg

Als huiseigenaar is het van belang dat u met de juiste verhuurmakelaar in zee gaat. Makelaardij HouseHunting zorgt er voor dat u als verhuurder op nummer 1 staat. Wij verlenen zorg op maat. Uw zorg, is onze zorg!
  
UW HUIS VERHUREN; ZORGELOOS EN VEILIG MET HOUSEHUNTING

Op zoek naar een huurder?

U kunt uw woning direct, gratis en vrijblijvend aanbieden op www.househunting.nl. Deze wordt vervolgens aangeboden bij duizenden woningzoekenden. Zodra een huurder interesse heeft om uw woning te bezichtigen neemt deze direct met u contact op of zal deze een aan huur makelaar inschakelen. 
 
Hoe kan het dat uw woning bij duizenden woningzoekenden terecht komt?
In eerste instantie door de kracht van onze eigen website. Maar uiteraard gaan wij verder dan onze website. Wij zorgen ervoor dat uw woning tevens zichtbaar wordt op o.a. DirectWonen.nl, Pararius.nl, Huurwoningen.nl, Jaap.nl, expatrentals.com en overige websites.
 
Maar als zoveel woningzoekenden het zien, dan is de kans toch groot dat ik een slechte huurder krijg?
 
Vandaar HouseHunting! Onze makelaars maken voor u een voorselectie, afgestemd op onze ervaring en uiteraard uw wensen t.a.v. uw nieuwe huurder. Wanneer wij de juiste huurders hebben geselecteerd en zij interesse hebben, zullen wij de gegevens met u bespreken. Uw beslist wie de nieuwe huurder wordt van uw huis, kamer, studio of appartement. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan houdt het voor ons uiteraard niet op. Wij zullen documentaties opvragen van de huurder waaronder loongegevens, werkgeversverklaring, ID-kaarten en zullen deze gegevens voor u verifiëren. Kortom: wij zullen meer dan ons best doen dat u geschikte huurder krijgt. 
 
Wilt u eerst meer informatie over het verhuren en eventueel beheer van uw woning?

Dan adviseren wij u contact op te nemen de verhuurmakelaar te weten Househunting Tilburg, deze kan u geheel vrijblijvend goed informeren over de voor en nadelen van het verhuren van uw woning. 
 
Uiteraard is uw input van harte welkom. Wij luisteren graag naar onze klanten. Ideeën over onze werkwijze of type huurders die u zoekt.... Wat u ook maar graag met ons wil delen: deel het! Wij staan open voor nieuwe ideeën en passen onze werkwijze continu aan zodat onze dienstverlening beter wordt. Wij hopen u namelijk niet bij 1 bemiddeling te zien: wij willen graag dat u opnieuw aan ons denkt wanneer de huuropzegging van uw huidige huurder binnenkomt.

.

Contactgegevens:
HouseHunting Tilburg
Frank Reede
T:+31(0)13-3030341
tilburg@househunting.nl

Openingstijden:
maandag tot vrijdag van 08:30 uur tot 18:30 uur
zaterdag van 08:30 uur tot 13:00 uur