In der Schley

52531, Übach-Palenberg

Te koop
Te koop

€ 349.000,- k.k.

Beschrijving

Deze prachtige en ruimtelijke loft met zeer luxe afwerking is gelegen in de plaats Übach-Palenberg (Duitsland), In der Schley 4. Voorheen was dit een grote fabriekshal welke in tweeën in gesplitst en verbouwd tot loften.

De totale woonoppervlakte bedraagt 350m2. De woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van 145m2 en heeft een keukeneiland (hoogglanswit), Amerikaanse koelkast (met toebehoren), 90cm gasfornuis met oven. De plafondhoogte van het woongedeelte betreft 7 meter en is in het midden met een luxe lijnbrander + wand gedeeltelijk gescheiden van het keukengedeelte.

De prachtige eettafel is op maat gemaakt, hierboven hangt een kroonluchter. De bar is ook op maat gemaakt en is voorzien van melkglas. Er zijn twee badkamers aanwezig, de badkamer beneden heeft een douchecabine, design wc en alle toebehoren. De grote badkamer boven heeft een luxe regendouche, twee design wastafels + wc.

Boven het keukengedeelte is een grootte vide van 75m2 met drie lichtkoepels (optie creëren 4 slaapkamers).

Er is een afgesloten tuin van 72m2 met jacuzzi . Voor het inwendig parkeren van uw voertuigen heeft het pand heeft een dubbele garage van 75m2 met elektrische poorten.

Verwarmingsketel vervangen in voorjaar 2017.

Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopovereenkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst tot stand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor

Woning Details

Oppervlakte350m2
Kamers3
Slaapkamers2

Extra's

  • Verwarming: CV-ketel,CV-ketel
  • Interieur: Gestoffeerd

Locatie

Video

Vergelijkbare Woningen

Card image cap

Househunting Parkstad


  • 045-5114476
  • parkstad@househunting.nl

Contact met House Hunting


Nieuwste woningen